Politika

Nem fogta vissza magát a humorista – Kegyetlenül kiosztotta Németh Szilárdot!

Pestibulvar.hu

Karácsony előtt újabb videóval jelentkezett Somogyi András, aki most a fideszes “pörköltarcú” Németh Szilárdot osztotta ki a katari labdarúgó-világbajnokság utáni bejegyzése miatt.

A humorista azután készítette el a videóját, hogy Németh az argentin csapat foci vb győzelme után a közösségi oldalára kiírta: “Fehér, keresztény, európai értékeket képviselő ország lett a világbajnok.”

A CSEPELI HIMMLER ISMÉT MEGMONDTA A TUTIT

– emeli ki a fideszes politikus megjegyzése után Somogyi, aki szerint a kormánytagok még a foci vb kapcsán is csak uszítani tudnak.

“Kis beszélő disznósajtom, hogy osztja az észt. De ne várjunk sokat egy olyan embertől, aki azt mondta, hogy a hekk a Balatonból származik.


HÁT TÉGED IS CSAK AZÉRT TARTANAK A FIDESZBEN, HOGY NE A KÓSA LALI TŰNJÖN A LEGSÖTÉTEBBNEK.”

– mondja Somogyi András, aki beszél még a felcsúti Winnetouról, Bencsik András megjegyzéseiről és Tiborcz nyomorpornójáról.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top