Politika

Minden a helyére került – Nem marad az út szélén az exminiszter!

Fotó: MTI

Ha bárki is aggódott volna, hogy Palkovics László anyagi helyzete bizonytalanná vált azzal, hogy novemberben távozott a kormányból, akkor megnyugodhat: vezérigazgatóként is milliós fizetése lesz.

24.hu szúrta ki az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. alapítói határozatában, hogy

PALKOVICS ALAPBÉRÉT HAVI BRUTTÓ 5 MILLIÓ FORINTBAN HATÁROZTÁK MEG!

Emellett ő tölti be a győri Széchenyi István Egyetem tulajdonosi jogait gyakorló alapítvány kuratóriumi elnöki pozícióját is, valamint ő vezetheti az alapítvány mellett létrehozott vagyonkezelő holdingot is.


A kuratóriumi elnöki posztjáért kapott díjról konkrét információ nem áll rendelkezésre, de azt tudni, hogy az ugyanebben a kuratóriumban ülő Szijjártó és Dézsi havi bruttó 1,5 millió forintra jogosult – írja a 444.hu, ami kiemeli, hogy januárban még a Rába Nyrt. felügyelőbizottságának új elnöke is Palkovics lehet, ugyanis ekkor tartanak rendkívüli közgyűlést melyen megválaszthatják (a posztot most betöltő Lepsényi István havi 700 ezer forintot kap ezért a megbízásért).

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top