Politika

Orbán bizalmasa szerint az egész Fidesz frakciót ki kellene rúgni!

Pestibulvar.hu

Orbán Balázs felköpött, majd aláállt – méghozzá az összes fideszes képviselővel együtt!

Sokan fogják még idézni azt az interjút, amit Orbán Balázs adott az Indexnek. A miniszterelnök politikai igazgatója sok mindenről beszélt az EU-s támogatásoktól a szankciókon át egészen Matolcsy György jegybankelnök kormányzati kritikájáig, ám a legerősebb mondatokat kétségkívül a pedagógusok demonstrációi kapcsán fogalmazta meg. Orbán Balázs a tanárok elbocsátása kapcsán például kijelentette:

„A TÖRVÉNYEK ÉRTELMÉBEN AZT, AKI NEM MEGY BE A MUNKAHELYRE, EL KELL BOCSÁTANI, NEM LEHET MÉRLEGELNI.”

Ezt a mondatot valószínűleg nem gondolta át eléggé a kormányfő politikai igazgatója, méghozzá több szempontból sem. Egyrészt a polgári engedetlenséget tanúsító tanárok igenis bemennek a munkahelyükre, csak épp nem tartják meg az óráikat – vagyis

ORBÁN BALÁZS OLYASMIVEL MAGYARÁZZA A PEDAGÓGUSOK KIRÚGÁSÁT, AMIT AZ ÉRINTETTEK EL SEM KÖVETTEK!

De a fideszes politikus kijelentésének van egy sokkal messzebbre mutató értelmezése is.


Igaz, Orbán Balázs ezzel már valószínűleg egyáltalán nem számolt. Pedig abszolút logikus a kérdés:

HA A TÖRVÉNYEK SZERINT MINDENKIT KI KELL RÚGNI, AKI NEM MEGY A MUNKAHELYÉRE, AKKOR MI VAN A PARLAMENTBŐL HIÁNYZÓ FIDESZES KÉPVISELŐKKEL?

Az elmúlt években számtalanszor előfordult, hogy a fideszes parlamenti képviselők úgy blokkolták a számukra kellemetlen ügyek megtárgyalását, hogy egyszerűen be sem mentek az adott parlamenti bizottság ülésére, vagy éppenséggel

A FIDESZES KÉPVISELŐK A PARLAMENTI ÜLÉSRŐL MARADTAK TÁVOL!

Ilyen volt például az, amikor a korrupciós ügybe keveredett Völner Pál átvilágásáról szóló ülést nem tudták megtartani, mert a Nemzetbiztonsági bizottság kormánypárti tagjai egyszerűen nem mentek el. De említhetnénk azt a rendkívüli parlamenti ülést is, amit a katatörvény kapcsán hívott össze az ellenzék, de a fideszesek nélkül ez is határozatképtelen volt. Vagyis

A FIDESZES KÉPVISELŐK NEM MENTEK BE A MUNKAHELYÜKRE! ORBÁN BALÁZS ÉRVELÉSE SZERINT ŐKET IS KI KELLENE RÚGNI!

Kíváncsiak várjuk, hogyan magyarázza a kormányfő politikai igazgatója azt, hogy ami a törvény szerint mindenkire vonatkozik, az rájuk miért nem érvényes?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top