Egyéb

2023: Megérkezett a Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre!

retropercek.com

2023- Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek a következő évre! 

Kos Horoszkóp 2023

A 2023-as év sok szempontból nagyon átalakulás lesz a Kos számára. Erős oldaluk elsősorban az önbizalom és a hatékony érvelési és vitázási képesség lesz. Ezért nagyon sikeresek lesznek a karrierjükben, és képesek lesznek nagy célokat elérni és nagyon jó fizetést kapni. A 2023-as horoszkóp számos kihívást jelez, amelyek arra késztetik a Kost, hogy kihasználják a fizikai energiájukat és a bátorságukat. Ennek a tűz jegynek a képviselői vad élményekre számíthatnak utazásik során új és érdekes emberek megismerésével.

Tiszta jövőképpel és kitűzött célokkal lép az új évbe. Nem fog hiányozni a bátorság, így teljesen természetes lesz, hogy megvan a saját véleménye, és kiáll mellette. Munka közben akár nézeteltérések is előfordulhatnak kollégáival, amelyek nem riasztják el. Egészséges önbizalmának köszönhetően szinte mindenkinek tetszeni fog, így gyors karriernövekedés következik be. Eredeti ötleteinek és megbízhatóságának köszönhetően akár vezetővé is válhat.

Tavasszal úgy érzi, hogy keményen kell dolgoznia fizikai állapotán és javítania kell étrendjén. Ez nemcsak a testére lesz hatással, hanem a hangulatára is. Ragyogni fog, így sok új embert vonz az életébe, akik osztoznak majd a sport és az utazás iránti lelkesedésében. Ezekben a napok lesznek a legjobb alkalmak arra, hogy megtervezze egy nyaralást valamelyik egzotikus országba.

A kapcsolatok terén hatással lesz Önre a Vénusz pozíciója a Kosban. Érzékenyebb lesz, és ha már komoly kapcsolata van, akkor ideje magasabb szintre emelni azt. De ne essen kétségbe, ha egyedülálló. Ebben az időszakban nagy esély van arra, hogy megismerkedjen valakivel, aki hasonló érdeklődésű, mint Ön. De ne legyen rámenős; elriaszthatja az illetőt.

Az ősz folyamán lenyugszik az élete, befejez néhány befejezetlen ügyet, és elkezd elzárkózni a világ elől. Megjelenik a könyvolvasás iránti érdeklődés és az önfejlesztés iránti lelkesedés. Ez az átalakulás akadályokat hoz létre, és hangulati ingadozásokra számíthat, amikor elkezd foglalkozni velük.

Az év végén felébred romantikus lelke. Sok időt fog tölteni szerelmével, és meglepi őt kulináris képességeivel. Emellett nagyon mély és érdekes beszélgetésekre számíthat legközelebbi barátaival. Nyugodtan és az otthon melegében fogja tölteni az évfordulót.


Bika Horoszkóp 2023

2023-ban a Bikák elsősorban a pénzt és az új élményeket fogják hajszolni. Erős oldaluk a kitartás és az ambíció lesz, ezért a 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy haladjon egyenesen a céljai felé, és ne hagyja, hogy mások véleménye zavarja. Mivel azonban ennek a föld jegynek a képviselői hajlamosak a materializmusra, a pénzhajszolás hevében könnyen kerülhetnek olyan helyzetekbe, ahol érzéketlennek tűnhetnek. Ez nem jó a kapcsolatokban, nagyon erős és érzelmes élményekre számíthat ezen a téren.

Tele lendülettel és motivációval lép az új évbe. Az erős igénye, hogy jó előre részletesen megtervezze a dolgokat, előre fogja vinni. Minden bizonnyal nem hiányzik a karrierjének világos elképzelése és az a vágy, hogy a maximumot megtegye érte – akár speciális szemináriumokon kell részt vennie, akár éjszaka kell keményen tanulnia.

A tavaszi hónapok felébresztik a vágyát utazásra és új kultúrák megismerésére. Jól fog sikerülni az a terve, hogy az utazási élményeket a pénzszerzéssel összekapcsolja. A barátai támogatni fogják, vagy akár beszállnak a tervébe, és Önnel mennek. Ebben az időszakban nagy lesz az étvágya, ezért ügyeljen a testsúlyára, és ne felejtsen el eddzeni.


A Vénusz helyzetéből adódóan különösen tavasszal felerősödnek az érzékszervei, és kétszer annyi mindent fog átélni, ami a szerelemmel kapcsolatos. Mély beszélgetésekre számíthat partnerével, és szép közös pillanatok is várnak Önökre. Ilyenkor azonban magas követelményeket támaszt önmagával és párjával szemben, ami nézeteltéréseket, veszekedéseket okozhat, amihez nagyon erős érzelmek is társulnak majd. Ha nincs állandó partnere, akkor talán ebben az időszakban a lelki társa vár Önre a következő sarkon.

Ősszel elfárad, és eltávolodik másoktól. Az önfejlesztésről szóló könyvek olvasásában való elmélyülés jó elfoglaltság lesz ebben a nyugodt időszakban. Ez azért van, mert bizonyos változások indulnak el jelenlegi gondolkodásmódjában. Ezt az időszakot arra is kihasználhatja, hogy rendezze a régi dolgokat, és teret teremtsen az életében az újaknak.

Télen az év során felgyülemlett kötelezettségek nyomasztóvá válnak, emiatt frusztrált lesz. De ne kebelezze be ez az érzés; a világ nem esik szét, ha nem fejez be valamit. Tegyen meg mindent, de ne vigye túlzásba. Jobb, ha élvezi a barátai és a családja társaságát, és lazít.

Ikrek Horoszkóp 2023

A 2023-as év számos változást hoz az Ikrek szülöttének, különösképpen a karrierjükben. Tele lesznek energiával, ez pedig hozzásegíti őket a céljaik elérésében. A Horoszkóp 2023 arra bíztatja az Ikrek jegyűeket, hogy ragadjanak meg minden lehetőséget a tanulásra, mert a memóriájuk és tudáskészségük rendkívül erős lesz ebben az évben. Ellenben óvakodjanak a figyelmük elterelődéséről és a bizonytalanságtól, mert ez főképp a kapcsolataikban jelenhet meg.Már az év elején a Mars ereje az Ikrek jegyében fog megjelenni, ez pedig felkeltheti az érdeklődését a tanulásban. Ön teljesen az olvasás és az Önt érdeklő dolgok rabja lesz. A szorgalmának köszönhetően Ön nagyon gyorsan megkaphatja az álommunkáját, és egyúttal olvasásra és nyelvtanulásra is lehetősége nyílik.Az év első felében Ön sokkal határozottabb lesz és átveszi az irányítást az élete felett. Nem fog problémát okozni Önnek, hogy elmondja véleményét a barátainak vagy a munkahelyén, és Ön lesz a társaság középpontja. Ebben az időszakban Önt érdekelhetik a csoportos sporttevékenységek, melynek köszönhetően Ön sok új barátra tehet majd szert. Jelentősen javul a fizikai állapota, és ragyogni fog, ez pedig környezetét is elkápráztatja majd.Azonban ebben az évben párkapcsolati téren Ön nagyon instabil lesz. Szabadnak érzi magát és még nem áll készen az elköteleződésre. Bár rengeteg ember mutat érdeklődést Ön iránt, Ön csak élvezze ezt ki. Főleg a nyáron fogja érezni a függetlenség szelét és a vágyat szexuális kalandok iránt. De vigyázzon, mert ez a túlzott függetlenség el is vakíthatja, emiatt pedig lemaradhat egy olyan emberről, akivel a jövőben akár egymásra is találhatnak.Ősszel nagyobb igénye lesz arra, hogy egyedül legyen egy kicsit a gondolataival. Megfázásos tünetei lehetnek, köhögéssel és orrfolyással. Bár lehet, hogy fizikailag ebben az időszakban kicsit legyengül, ezzel együtt művészi vénája felerősödik. Ez jó időszak lehet arra, hogy ezt kihasználván megtanuljon egy új hangszeren játszani vagy kissé kreatív módon fesse ki a lakását.Az év vége rendkívül pozitív lesz. Itt az ideje a pihenésnek is. Számos lehetősége nyílik majd arra, hogy rég nem látott rokonokkal találkozzon, a karácsonyi időszak pedig többnyire békésen fog majd telni.


Rák Horoszkóp 2023

A 2023-as év a kapcsolatok jegyében telik majd. A 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy a Rák összpontosítsa az energiáit a szeretteihez fűződő kapcsolatainak építésére, mert felébred bennük az erős védelmező hajlam és az otthonteremtésre irányuló vágy. A 2023-as horoszkóp óva inti a Rákot a határtalan bizalomtól és az ezt követő fájdalmas érzésektől. Ennek a vízjegynek a szülötteinek fantáziája idén megsokszorozódik, így sok jó ötletre számíthatnak, ami egyaránt lenyűgözi majd a kollégáikat és szeretteiket is. Ugyanakkor felébred bennük az ambíció is, ennek köszönhetően pedig jó eredményeket produkálnak majd sportteljesítményükben.Az új év kezdete csendes és harmonikus lesz. Priorizálni fogja a teendőit és vágyni fog a testi kapcsolatra. A partnereivel közös hobbija közelebb hozza Önöke, ugyanakkor pedig új barátokra fog szert tenni, akikkel a beszélgetések és az idő is szárnyalni fog. Motivált lesz az edzésre és a kemény fizikai munkára.Tavasszal a megérzései ébredezni kezdenek, a fantáziái pedig csillapíthatatlanok lesznek. Ebben az időszakban boldogulni fog a munka terén, mert könnyen fellelkesül bármiben, ezzel egyidejűleg pedig nagyon könnyű lesz Önnel kommunikálni és együttműködni. Tartsa magát ehhez az állapothoz, mert ez jutalommal vagy akár előléptetéssel is járhat.Ebben az időszakban nagy jelentőséget fog tulajdonítani a kapcsolatnak. A Mars pozíciója megnöveli a jó munkakapcsolat iránti vágyat, amely szó szerint magával ragadhatja Önt, és ha nincs állandó partnere, akkor nagy szerencséje lehet jövendőbelije megtalálásában. Figyelmessége és a vágya, hogy megvédjen valakit nem lesz az Ön kárára, ezt pedig partnere értékelni fogja. De mivel perfekcionizmusa és hangulatváltozásai is felszínre törnek, emiatt könnyen veszekedésekbe kerülhet.Ősszel eléggé borongós hangulatban lesz része, a melankólia magával ragadja Önt. Mivel nagyon bizakodó és érzékeny lesz, könnyen összecsaphatnak a hullámok a feje fölött bármilyen félreértésből fakadóan, amik ebben az időszakban történhetnek. Könnyen náthás is lehet, tehát szedjen vitaminokat és öltözzön melegen.Az év végén a Vénusz ereje lesz a legerősebben jelen, és néhány tabutémára is fény derülhet. Ennek értelmében rendkívül érdekes beszélgetésekben lehet része a barátaival, és új tudásra is szert tehet. Ezt az időszakot a családja és a barátai körében, jó hangulatban fogja tölteni.

Oroszlán Horoszkóp 2023

2023 az Oroszlánoknak magabiztosan és jó mentális állapotban fog telni. Bármibe fognak, azt véghez tudják vinni. Vágyuk, hogy a középpontban legyenek legalább az év első felében teljesülni fog, mert érett szakemberekként lépnek fel, ezzel pedig jó példát mutatva másoknak is. A 2023-as horoszkóp azonban azt tanácsolja az Oroszlánok számára, hogy tartsanak fenn egy bizonyos fokú önkritikát. A túlzott önbizalom sokszor arrogánsnak is hathat mások számára.Az Oroszlánok jó hangulatban kezdik az évet. A céljaik elérése könnyen és erőlködés nélkül fog menni. Annyira motivált lesz a munkában, hogy emiatt már néha szétszórtnak és uralkodónak tűnhet, ami viszont nem annyira előnyös, ha emberekkel dolgozik. Tartsa fenn a motivációját és a fegyelmet, de ne vigye túlzásba.Az év első felében érdeklődni kezd majd a sportok iránt. A teste is jó formában lesz, aminekköszönhetően barátaival együtt a labdajátékokban jeleskedik majd. Viszont ebben az időszakban emésztési problémák léphetnek fel. Próbáljon meg egészségesebben főzni vagy olyan étteremben egyen, ahol igazán tápláló ételeket szolgálnak fel, és kerülje a fűszeres ételeket.A Mars energiái felébresztik Önben a kreatív és szexuális energiákat. Vágyakozni fog a szenvedély és a fizikai kontakt iránt, így felkészülhet egy kellemes élményre ebben a témában. Egy remek szexuális kaland vár Önre. A kreativitása leginkább a karrierben lesz tetten érhető, ahol lenyűgöző ötletek fognak eszébe jutni, ennek köszönhetően pedig egy előléptetés is kilátásba kerülhet. Ha párkapcsolatról van szó, igazán romantikus pillanatokra számíthat. Ha Ön nem szerelmes, ebben az időszakban nagy esélye van annak, hogy megismerkedjen valakivel.Ősszel fáradtság gyötörheti majd. Valami okból kifolyólag bűntudatot is érezhet, ami az alvását is befolyásolni fogja. A teste azt kéri Öntől, hogy változtasson a napirendjén és több tisztelet is kíván. Menjen el wellnessezni vagy utazzon el párjával egy kis napfény érdekében.A 2023-as évet a sikerei megünneplésével zárhatja. Tele lesz motivációval készségei fejlesztését illetően, de igénye lesz egy kis nyugalomra is. Kényeztesse magát békével és szeretteivel és ne rohanjon bele semmibe.

Szűz Horoszkóp 2023

A 2023-as horoszkóp számos lehetőséget tartogat a Szüzeknek, hogy felfedezzék régóta dédelgetett szenvedélyeiket. Ezen föld jegy szülötteinek gondot okoz, ha túl sokáig ragaszkodnak valamihez. A 2023-as évvel egy nagy adag kitartást és fegyelmet is hoz, ezért a Szüzeknek meg kell ragadniuk a lehetőséget és teljesen kihasználni azt.Ahogy belépünk az új évbe, a Szüzek sok jó ötletre számíthatnak munkájukban, és mások pozitív visszajelzéseit is bezsebelhetik. Változások fognak elindulni az életében, így nyomást érezhet magát, ami fejfájáshoz és felesleges stresszben jelentkezik. Az lesz a legjobb, ha Ön egy pillanatra megáll és kicsit rendbeteszi a teendőit. Tegyen rendet a házában, dobja ki a régi, felesleges dolgokat, ezzel készen állhat egy új korszakra.Az év első felében örömét leli majd a munkában. Felébred Önben az intellektuális oldala és az önképzés iránti érdeklődés. Számos lehetősége nyílik majd a tanulásra különböző webinárok formájában, ennek köszönhetően pedig új kollégákkal ismerkedhet meg. De feledkezzen meg a barátairól és partneréről sem, szeretteinek társasága is jót tesz az Ön érzelmes oldalának.Ősszel némi szorongást érezhet és sokkal sebezhetőbb lesz érzelmileg. Ebben az időszakban nehezebb lesz megőriznie hidegvérét és kisebb árulásra is számíthat. Ebben a periódusban elmerül a gondolkodásban, lelki és testi kikapcsolódásban lelheti meg az örömét. A jóga segíthet a z ellazulásban és a feszültség kezelésében, így ne féljen kipróbálni azt.2023-at elégedetten fogja zárni, tele új élményekkel és tudással. A barátai és a családja büszke lesz Önre, és értékelni fogják Önt. Töltse szabadidejét partnerével, új filmekkel, vagy egyedül egy jó könyv és egy jó minőségű bor társaságában.

Mérleg Horoszkóp 2023

A 2023-as év rengeteg érdekes kihívást hoz majd a Mérlegnek, főképp a karrierjüket tekintve. Mivel a Mérleg a természeténél fogva ambiciózus, ez az év pont megfelelő lesz számukra. Ambiciójukat az élet más területén is kamatoztatni fogják. A 2023-as horoszkóp figyelmezteti a Mérlegeket arra, hogy kicsit körültekintőbben cselekedjenek. A levegő jegyeket türelmetlenség jellemzi, így döntéseiknek káros következményei lehetnek.Az új év kezdete harmonikusabb és nyugodtabb lesz a Mérleg számára. A munkához való pozitív hozzáállása új lehetőségeket nyit majd meg Ön előtt. Erősödik az az igény, Ön elsősorban magára és a tanulásra fókuszáljon. Talán ezért is kezd új munkába. Lesz még valaki az Ön életében, aki hasonló cipőben jár és még az is lehet, hogy egy helyen fognak dolgozni.A Szaturnusz helyzete bizalmatlanságot hoz a mások tanácsaival szemben az év első felében. De nincs ezzel semmi baj, mert legalább felelősségteljesebb és óvatosabb lesz. Lesznek bizonyos akadályok, amelyeket egyedül kell megoldania, és döntése mögé kell állnia. Lehetséges előléptetés is feltűnik a láthatáron, vagy akár új munkalehetőségek is adódhatnak.Ha szerelmi kapcsolatokról van szó, nem lesz nagy változás. Az önképzés és a munka nagyszerűen megadja a kiteljesedés érzését. A gondolkodása racionálisabb lesz, ezért ebbe a területbe érdemes több időt és energiát fektetni. Megjelenik Önben egy művészi, alkotó lélek, aki szintén vágyik a beteljesülésre. Próbáljon ki új táncokat, festést vagy idegen nyelvtanulást. Meglátja, hogy sokkal nyugodtabbnak és energikusabbnak fogja magát érezni.A borongós idő befolyásolja a hangulatát, így néha melankóliába és depresszióba fulladhat. Ebben az időszakban azonban számíthat egy kirándulásra vagy mozira a barátok meghívásából, ezért ne utasítsa el őket. A húgyutakkal kapcsolatban lehetnek egészségügyi problémái. Ezért ügyeljen az a rendszeres folyadékbevitelre és óvja magát a kihűléstől.Mivel időben és jó eredménnyel sikerül mindent, amire szüksége van, nem kell stresszelnie magát. Engedje meg magának, hogy élvezze a nyugalmat és a jó közérzetet, amelyet ez az időszak hoz. Az elégedettség érzésével teljes mértékben élvezheti párja vagy családja társaságát, és feltöltődhet a következő évre.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió Horoszkóp 2023

A következő 2023-as évben ennek a vízjelnek a képviselői megsokszorozzák természetes önbizalmukat és erős akaratukat, amely hozzásegíti őket a számukra létfontosságú nagy célok elérésében. Bárhogy is döntenek, semmi sem lesz akadály. A 2023-as horoszkóp azonban óva inti a Skorpiót attól, hogy túlzottan belevágjon a lecsóba. Ez lelassíthatja őket, és elakadhatnak a helyükön.

Hatalmas adag bátorsággal és szorgalommal fog belevágni az új évbe. A felettesei teljes elkötelezettséget és jobb teljesítményt várnak el Öntől, de Ön jól fogja elvégezni a munkáját. Lépésről lépésre kitűzi a céljait, és könnyű lesz minden Öntől telhetőt megtennie azok eléréséért. Időnként azonban találkozni fog mások szarkasztikus megjegyzéseivel, sőt éles vitákba is belekeveredhet.Az év első felében igen sűrű időbeosztásra lehet számítani. Ebben az időszakban hajlamosabb lesz az egészségügyi problémákra is. Megfázhat, vagy nyaki gerincproblémái lehetnek. A régi barátok emlékezni fognak Önre, és meghívnak egy grillezésre vagy kirándulásra. Fogadja el a meghívásokat, a barátokkal való kapcsolattartás segít kitisztítani az elméjét.

Az év második felében fáradtság és túlterheltség lesz tapasztalható, és Önön áll a sor, hogy időt szánjon magára és kicsit kikapcsolódjon. Ezalatt az idő alatt érzelmileg is sebezhetőbbé válik, és előfordulhat, hogy elzárkózik, és nem fog tudni beszélni másokkal. De ne legyen szomorú, és vegye pozitívan; még egy ilyen életszakasz is az Ön javára fordítható. Most itt az ideje, hogy jó ételekkel kényeztesse magát, és megnézze kedvenc sorozatának teljes évadát.


A Marsnak a Skorpió jegyében elfoglalt helyzete miatt a féltékenység kerül majd a felszínre. Párja ebben az évben rengeteg új barátra és új hobbira talál, amitől Ön elbizonytalanodhat és félhet. Legyen óvatos ebben a tekintetben; partnere jobban fogja értékelni a törődését és támogatását, mint a féltékenységi jeleneteket.

Érzelmei az év végén rendeződnek, és megnyugodhat. Nagy elégedettséggel fog járni az elért célok és a szeretteivel eltöltött idő. Csak hagyja áramlani az energiáját, és élvezzen ki minden meghitt pillanatot a partnerével.

Nyilas Horoszkóp 2023

Ezen tűzjegy képviselőinek számára a 2023-as év a kapcsolatok jegyében telik. Ne essen kétségbe, ha úgy érzi, hogy az elmúlt néhány évben nem volt túl sikeres a kapcsolatokban. A bolygók helyzete ebben az évben közvetlenül ösztönzi a másokkal és önmagunkkal való kapcsolatok fejlesztését. A 2023-as horoszkóp nagy változásokat jósol a Nyilasoknak, így nagy a valószínűsége annak, hogy végre rájuk mosolyog a szerencse, és minden jobbra fordul.

A 2023-as évbe nagy elszántsággal lép majd be, hogy elsősorban önmagán dolgozzon. Ön elkezd másképp tekinteni magára, és megtesz egy lépést a helyes irányba. Magánéletében olyan változásokat fog végrehajtani, amelyeket hónapokig nem tudott elkezdeni. Ez az időszak az Ön kezére fog játszani, ezért próbáljon meg változtatni a hajviseletén, cserélje le a ruhatárát, vagy kezdjen el jobban étkezni.

Az év első felében szocializálódásra vágyik és nyitott lesz az új élményekre. Ez idő alatt nagyon empatikus lesz, Ön lesz a kedvenc a barátok körében, és könnyű lesz kapcsolatba lépnie másokkal. Várjon arra, hogy valaki új elkezdjen vágyódni Ön után; talán ez az ember lesz az Ön lelki társa.

A pozitív energia lesz a hajtóerő, és megsokszorozza optimizmusát. Motivált lesz a kihívások leküzdésére, és felébred Önben a versenyszellem. A munka szépen halad majd, így sok ideje lesz a hobbijára. Ne féljen kipróbálni egy új sportot, ahol sok új barát várhat Önre.

Az év vége felé a Mars helyzete miatt a Nyilasban kezd ébredezni a tűz elem, a szenvedély és a kalandvágy. Legnagyobb félelmét is legyőzi – legyen szó akár a magasságtól, akár a magánytól való félelemről. Ezért gyűjtse össze a bátorságodat, amit ez az időszak hozott Önnek, és menj tovább. Önmaga legyőzésével igazi kalandban lesz része.

2023 végén megválaszolatlan kérdések várnak rád a karriereddel kapcsolatban. De nem lesz semmi komoly, csak vegyen egy nagy levegőt, és alaposan gondolja át döntéseit. Ne kerülje el a családlátogatásokat sem; minden bizonnyal felülmúlják az elvárásait. Az idei év utolsó pillanatai harmóniával és békével telnek.

Bak Horoszkóp 2023

A 2023-as horoszkóp elsősorban a magánéletben olyan akadályokat jósol a Baknak, amelyekkel ennek a föld jegynek meg kell küzdenie. A horoszkóp azt javasolja, hogy priorizáljon, és nyisson új dolgok felé. Ez az év forradalmi lesz az Ön számára, ezért készüljön fel! Talán felfedez egy olyan rejtett tehetséget, amit eddig el sem tudott képzelni. A bolygók helyzete segít e jegy képviselőinek felülkerekedni a túlzottan realista és materialista világnézetükön, és elegendő mentális erőt és képzelőerőt ad nekik.

Az év elején kiegyensúlyozott és nagyon magabiztos lesz, és semmi sem fogja kibillenteni az egyensúlyából. A munkahelyén minden gördülékenyen fog menni, kollégái, beosztottjai felnéznek Önre. Ne hagyja azonban, hogy a hírnév a fejébe szálljon, mert a barátai Ön ellen fordulhatnak.

Az év első fele sorsdöntő lesz a Bakok számára. El kell döntenie, mi a fontos az Ön számára az életben, és mi az, amit el kell engednie. Nagy változás következhet be, főleg a párkapcsolatok terén. Elsősorban az lesz a kérdés, hogy van-e jövője a kapcsolatnak, vagy jobb lesz-e szakítani. Bár nem lesz könnyű túllépni életének ezen szakaszán, szembe kell néznie vele, és pozitívan kell felfognia a helyzetet.

Ősszel elkezd elmerülni saját világában. Barátai nem akarnak majd túl sokat találkozni ebben az időszakban, ami sok szabadidőt ad Önnek, ezt pedig magára fordíthatja és álmodozhat. Ez felfedi azt a képességet, hogy mélyebben lássuk a dolgokat, és megértsük a köztük lévő összefüggéseket. Ez változásokat indít el a már megszokott attitűdjeiben.

Egészségi szempontból jól érzi majd magát, sőt néhány olyan egészségügyi problémát is meg tud oldani, amelyekkel már régóta küszködik. Baráti kirándulások és sok szabadtéri sporttevékenység vár Önre. A Mars pozícióinak ereje lesz a domináns, és ezért rengeteg új szexuális élménynek nézhet elébe, hiszen találkozik valakivel, akivel ezen a téren is remek kapcsolatot ápol.

Az év vége harmonikus lesz. Optimizmussal teli valóságba tér vissza, és élvezni fogja a családjával és barátaival eltöltött pillanatokat. Vágyni fog arra, hogy újra dolgozzon önmagán, és kapcsolatot alakítson ki szeretteivel.

Vízöntő Horoszkóp 2023

A levegő jegy képviselői 2023-ban fontos változásoknak lesznek kitéve, különösen a karrierjüket illetően. Ezért a 2023-as horoszkóp azt tanácsolja a Vízöntőnek, hogy ne vegye félvállról ezeket a döntéseket, és azt javasolja, hogy használják ki az erősségüket: az óvatosságot. Ellenkezőleg, óva inti e jel képviselőit az impulzív és szabad szellemű viselkedéstől, amely jelentős bajokhoz vezethet.

Az év elején kételkedni fog a terveiben, mivel az ismerősei éles megjegyzéseket tesznek a döntéseire. Ám ahogy a Szaturnusz ereje kezd megnyilvánulni a Vízöntő jegyében, intuitív módon a saját útját fogja járni, ellentétben mások véleményével. Ezért ne féljen elmondani véleményét, vagy változtatásokat javasolni a munkahelyén. Még ha állásváltáson is gondolkodik, ez az időszak arra ösztönöz, hogy ezt tegye – de ne felejtse el ezt alaposan átgondolni.

A nyári hónapokban jól tud majd koncentrálni, és ezért könnyebben érheti el céljait. Teljesen függetlenné válik, így a kapcsolatok egy időre háttérbe szorulnak. De vigyázz, ne vigye túlzásba ezt a függetlenséget. Lehet, hogy hagyja, hogy szeretett párja elmenjen, az, aki támogatja Önt döntéseiben, de elfoglaltságai miatt nem marad rá ideje, aki emiatt elhanyagolva érezheti magát.

Ősszel kezd felébredni Önben az emocionálisabb oldala, és a kapcsolatok prioritássá válnak az Ön számára. Problémák, kisebb veszekedések adódhatnak párjával, és ezeket az akadályokat Önnek kell leküzdenie. Lehet, hogy egy időre szétválnak, de mindkettőjüknek előnyös lesz, és végül kibékülnek. Minden az Ön hasznára lesz, és ennek eredményeként mindkettőjüket egy lépéssel előrébb viszi.

Sport- és művészi teljesítményei idén minden eddiginél jobbak lesznek. Próbáljon meg bérletet szerezni az edzőterembe, és kezdjen el egy gitár- vagy festőtanfolyamra is járni, ahol kielégítheti kreatív szellemét.

Az év vége kellemes és pihentető lesz. Sikerült minden munkáját időben leadnia, így most már a szórakozásra összpontosíthat. Ne felejtsen el vitaminokat szedni és pihenni, hiszen a száraz idő gyakorlatilag táptalaja a kórokozóknak.


Halak Horoszkóp 2023

Ennek a vízjegynek a képviselőit nagy képzelőerő és óriási célok jellemzik. Gyengéjük azonban az elkötelezettség hiánya és az alacsony önbecsülés. A 2023-as év azonban egy karrier kihívást tartogat a Halak számára, ahol képesek lesznek kamatoztatni azt az erőt és elszántságot, amit az újév kínál.

Az év első felében kissé elbizonytalanodhat a hatalmas energialöket miatt, amit a 2023-as horoszkóp a Halak számára hoz. Lehetősége lesz új karriert kezdeni, ahol leküzdi a bátorság hiányát, és a céljai felé halad. Ezenkívül ne féljen végrehajtani a régóta tervezett változtatásokat – fesse ki lakását vagy kezdjen bele egy kisebb felújításba.

A tavaszi hónapokban tele lesz lelki egészséggel. Mivel bővelkedik majd kreatív ötletekben, nemcsak a munkahelyi kollégáit, hanem barátait is lenyűgözi majd. Jelentős pénzösszegre és külföldi üzleti útra szóló ajánlatra számíthat. Ezalatt a lelki társával is találkozhat.

Az év második felében kezd érvényesülni a Szaturnusz ereje a Halak jegyében. Ezért a horoszkóp az érzelmi sebezhetőség érzékeny jelének képviselőit figyelmezteti. Ebben az időszakban Ön bezárkózhat. Migrén, lelkiismeret-furdalás és néhány pszichoszomatikus probléma is megjelenhet. Használja ezt az időszakot a kikapcsolódásra. Lassítson, nézzen egy jó filmet vagy meditáljon egy kicsit.

Ami a kapcsolatokat illeti, idén elmélyülhetnek az érzései, és nagyon intenzíven fog átélni minden pillanatot. A gyengédség és az empátia az erősségeivé válik, így öröm lesz Önnel eltölteni az időt. Főleg nyár és ősz fordulóján érezheti, hogy tele van ellentmondásokkal, és kiszolgáltatottsága kezd megmutatkozni. Ezért legyen biztonságban, és először adjon magának időt a gondolkodásra.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top