Egyéb

Újévi tilalmak – Ezeket ne tedd, ha szerencsés 2023-ra vágysz!

retropercek.com

A szilveszterről és az újévről óhatatlanul eszünkbe jutnak a különféle babonák, amelyekből éppenséggel nincs hiány. Ezek egyfajta hiedelem alapú útmutatások lennének arra az esetre, ha kezünkbe kívánjuk venni sorsunkat és sikeresebb jövőt akarunk megalapozni magunknak.

A következőkre kell odafigyelni az óév utolsó és az újév első napján, hogy minden rendben alakuljon. Csak tudja az ember mindezt észben tartani.

Lássuk!

Úgy tartják, amit az év első napján csinálunk, az nagyban meg fogja határozni az adott esztendőt.

Újév első napján ne veszekedj, mert akkor az egész éved viszályban fog telni.

Vedd körbe magad olyan dolgokkal és emberekkel, amelyek örömet okoznak neked, így bebiztosítod magadnak a szerencsés jövőt.

Ne takaríts, mert az rossz szerencsét vonz magához, ugyanakkor a mosás és teregetés is tilos, mivel az halált igéz meg.

Nézd meg, hogy kit engedsz az otthonodba újév első napján. Ha férfi lép be először az ajtón, szerencse és siker vár rád, ha nő, akkor az ellenkezője.

Figyelj oda, hogy mit engedsz ki az otthonodból! Ha ilyekor adsz kölcsön, akkor azzal hagyod kifelé áramlani a javakat. Ha kiviszed a szemetet, a szerencsédet is kidobod vele. Kifelé semmi nem mehet.


Óvatosan azzal, hogy mit eszel…

Először is nem mindegy, hogy mikor eszel és hogy mit. Baromfit és halat az óév utolsó napján szabad fogyasztani, mert a szárnyas elrepül a múlt gondjaival, a hal pedig elúszik vele.

Újév első napján már épp ellenkezőleg történnek a dolgok. A csirke szétkaparja a szerencsét, a pulyka pedig bosszúságot kelt. A hal nyálkássága révén folyamatosan kicsúszik majd a kezünkből a szerencse.

A malacot óév utolsó napján ne együnk, de újév első napján szinte kötelező, lencsével együtt. A malac orrával előre túrja nekünk a szerencsét, a lencse pedig a pénzt szimbolizálja, amelyből bőséggel kijut majd.

Nagy szerencse érkezik az Életedbe, ha a poszt kedvelését és a “sok szerencsét” tartalmú hozzászólást követően görgetsz lefelé!

Minden kedves Olvasónknak sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top