Politika

Gyurcsány Ferenc: Orbán nagyotmondása nem takarja el az alkalmatlanságát

nyugatifeny.hu

A DK elnöke szerint tönkreteszi vele az országot.

Gyurcsány Ferenc vasárnap reggel új poszttal jelentkezett, amelyben Orbán Viktor legutóbbi nyilatkozatát böszmeségnek nevezi.

A teljes bejegyzést itt olvashatod el:

“Böszmeség

Az Orbán nevű még hivatalban lévő kormányfő szerint akkor leszünk regionális középhatalom, ha nem leszünk része a nyugati világnak, ha bank- és energiaszektorunkra támaszkodva kiterjesztjük regionális befolyásunkat.

Ilyet?

A nagyotmondás nem takarja el az alkalmatlanságot, a teljesítmény nyilvánvaló hiányát. Magyarország az elmúlt tizenhárom évben minden mutatóban lemaradt a régióban. Minden tekintetben gyengébbek vagyunk, mint amikor ez az ember kormányozni kezdett.

A bank- vagy az energiaszektor lenne a hatalmi ambíció alapja? Egy tőkehiányos országban, mely egyébként az önmaga által felhasznált energia túlnyomó részét is importálja? Lássuk be, ez böszmeség.

A holnap erejét nem itt kell keresni. Az az ország lesz erős, melynek polgárai sok nyelvet beszélnek, értik a tudomány, a művészet nyelvét, nyitottak mások véleményére, kultúrájára, élen járnak a digitalizációban.


Erős országhoz tisztességes, átlátható, felelősen gazdálkodó, számonkérhető kormány kell. Szabad sajtó, független igazságszolgáltatás.

Magyarország kormánya ma mindennek az ellenkezőjét erőszakolja ránk. A kormányfő magát nagy stratégának tartva böszmeségeket gondol, beszél. Tönkretesz bennünket.

Van más út.
Demokratikus Koalíciónak hívják.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top