Politika

Tragikus: Orbán Viktornak kellett kijavítania Novák Katalin baklövését

nyugatifeny.hu

Lépnie kellett a botrány miatt.

Elsimult a diplomáciai zavar Budapest és Pozsony között, ami Szlovákia megalapításának 30. évfordulója körül alakult ki.

Csehszlovákia kettéválása hivatalosan 1993. január 1-én történt, és a múlt szerdai pozsonyi ünnepségre Szlovákia valamennyi szomszédjának államfője hivatalos volt, Novák Katalin azonban egyedüliként lemondta a részvételt.

A köztársasági elnök, mint utóbb kiderült, egyéb teendőire hivatkozott, ám azt nem közölték, mi más dolga volt, és az egész ügynek volt egy kellemetlen felhangja.

A csorbát most

Orbán Viktor köszörülte ki,

aki feleségével, Lévai Anikóval Pozsonyban részt vett az önálló Szlovákia megalakulásának 30. évfordulója alkalmából rendezett szombati gálaesten.


Erről a Miniszterelnöki Sajtóiroda tájékoztatta az MTI-t. Eduard Heger szlovák kormányfő mindhárom V4-es miniszterelnököt és a házastársukat is meghívta az eseményre, a Szlovák Nemzeti Színház épületébe.

(via 444.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top