Politika

Dobrev Klára: A következő hetek sorsdöntőek lesznek, most dől el, hozzájutunk-e az Orbán miatt visszatartott uniós forrásokhoz

nyugatifeny.hu

“Gyökeres változtatások nélkül nem fog menni.”

Az árnyékkormány vezetője, Dobrev Klára, legújabb Facebook-bejegyzésében többek között arról írt, hogy az elkövetkezendő időszak sorsdöntő lesz Magyarország számára, ugyanis most dől el, hogy hazánk visszatér-e a nyugati demokráciák közé, vagy halad tovább a pártállami diktatúrák útján.

Bejegyzését alább idézzük:

“A következő hetek-hónapok sorsdöntőek lesznek hazánk számára, mert most dől majd el, hogy Magyarország visszatér-e a nyugati demokráciák közé, vagy halad tovább a pártállami diktatúrák útján.

Rendszerszintű korrupció van Magyarországon, ezt ki kell mondani. Végre kell hajtani, amit az Unió kér, vissza kell állítani a jogállamiság, a demokráciánk alappilléreit és nemcsak azért, mert így juthatunk hozzá az Orbán miatt visszatartott uniós forrásokhoz, hanem mert

ez a nemzetünk hosszú távú érdeke.

Néhány napja az igazságszolgáltatásban és a korrupció elleni harcban jártas civil szervezetek képviselői, valamint uniós szakértők, politológusok mondták el véleményüket, mi kell ahhoz, hogy Magyarország mihamarabb hozzájusson az uniós forrásokhoz.


Abban mindenki egyetértett, hogy

gyökeres változtatások nélkül nem fog menni.”

(Dobrev Klára/Facebook) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top