Egyéb

A Heim Pálban dolgozom orvosként, ma közöltem egy gyerekkel, hogy meggyógyítottam a leukémiából.. Amit erre mondott.. elsírtam magam

hirzona.com

A Heim Pálban dolgozom orvosként – A mai napon, amikor közöltem a kisfiúval, hogy kigyógyítottam a leukémiából és hazamehet, Ezeket a szívszorító szavakat mondta nekem:

Sziasztok! Ezt muszáj veletek megosszam! Orvosként dolgozom a Heim Pál Gyermekkórházban! Volt egy 10 éves kis betegem, akit 2 éven keresztül kezeltem leukémiával, de hál isten sikerült kigyógyítanom belőle.

Amikor ma közöltem vele, hogy ez volt az intézetben az utolsó napja, minden rendben van és estére már a saját ágyában aludhat, heves pityergésbe kezdett:

Ennyi volt a válasza: “Doktor néni, nem azért sírok, mert végre mehetek haza, hanem mert magával nem találkozom többé.” Mondanom se kell, én is pityeregni kezdtem azonnal! Talán ez volt az a mondat, ami egy jó ideig arra késztet majd, hogy igen is nem szabad feladnom semmit.


Diósi- Kovács Rózsa

Köszönöm, hogy elolvastad rövid kis történetem!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top