Egyéb

Smink nélküli kép került fel a netre Suzyról. Még a saját rajongói is alig ismerték fel

retropercek.com

Rég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról.

Rég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról. A csinos énekesnő 10 éven keresztül szórakoztatta a rajongókat férje oldalán, ám szakításukkal ennek a korszaknak vége lett. A két mulatós sztár karrierje külön-külön is szárnyal. Míg Jollyra rátalált a szerelem, Suzy féltve óvja magánéletét.

A csinos édesanya 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg magát smink nélkül.  Suzy nem rég arról mesélt, hogy 36 évesen nincs baja a korával, csupán egy számnak tekinti. Gyakran „megkapja” viszont a műnő jelzőt, amit véleménye szerint nem teljesen helytálló.

Azonkívül, hogy a terhességem után megcsináltattam a mellemet, nem feküdtem kés alá. Pusztán esztétikai beavatkozásokat végeztek rajtam, ami ahhoz kellett, hogy még magabiztosabb legyek. Ami pedig a botoxot illeti, azzal egyáltalán nem élek, viszont egy jó mezoterápiás kezelés bármikor jöhet

– magyarázta az énekesnő a Story magazinnak.


 

A mulatós zene koronázatlan királynője, a következő képen, megmutatta milyen, amikor készen áll a fellépésre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top