Egyéb

Egy 79 éves néni kihúzta szobatársa lélegeztetőgépét, mert az túl hangos volt és zavarta

retropercek.com

Egy kórház intenzív osztályán fekvő nyugdíjas hölgynek nem tetszett a szomszédos beteg lélegeztetőgépének hangja, és kikapcsolta azt, hogy tudjon aludni. Kétszer.

Az idős hölgyet a mentősöknek újra kellett éleszteniük, de az oxigénhiány szövődményei miatt meghalt.

Fia szerint az édesanyja nem is tudta felmérni, hogy mit tesz:

“Édesanyám nem tudta lehunyni a szemét, mert az ágyszomszéd oxigénkészüléke olyan hangos zajt csapott, mint egy traktor” – nyilatkozta a férfi.

“Kimerült volt, és nem volt teljesen magánál a gyógyszerektől. Nem akarta bántani a nőt. Ez egy kétségbeesett cselekedet volt. Az eset megtörténtekor azonnal át kellett volna helyezni egy másik szobába, és azonnal értesíteni kellett volna minket, hogy ne fordulhasson elő még egyszer.” – mondta a férfi, majd hozzátette: nagyon aggódik a börtönben lévő édesanyjáért.


“Édesanyám egy idős, törékeny nő, akinek súlyos szívbetegsége van. Félek, hogy a börtönben fog meghalni.” – mondta az idős hölgy fia.

A rendőrség és a mannheimi ügyészség közös közleménye szerint a mannheimi Diako kórház Covid osztályán fekvő nő, Hatun C. “megalapozottan gyanúsítható” azzal, hogy egymás után kétszer is kikapcsolta a vele egy szobában ápolt, 79 éves Hilal K. oxigénkészülékét, mivel idegesítette annak hangja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top