Bulvár

Szörnyű ami kiderült! A rendőrgyilkos férfi próbaidőn volt, ezt az erőszakos tettet követte el korábban. Miért engedték ki?!

retropercek.com

A rendőrség közleményt adott ki:

Az újbudai rendőrök ellen 2023. január 12-én éjszaka elkövetett támadás gyanúsítottját a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának munkatársai kórházban őrzik. A gyanúsítotthoz egy újságíró megpróbált bemenni, ezt a rendőrök megakadályozták. Az újságíró a kórház folyosójáról kiabált be a férfinak, mire a rendőrök igazoltatták, és elküldték a helyszínről. A gyanúsítottal továbbra sem beszélhetnek a média képviselői.”


Sz. Szilárd egyébként büntetett előéletű. Az ügyészség azt közölte, hogy erőszakos bűncselekmények miatt ítélték el, a mostani gyilkosságot garázdaság és testi sértés miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, és jelenleg más büntetőeljárás hatálya alatt is áll.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top