Politika

Itt tartunk: Egy orvoséhoz hasonlította a saját munkáját Tóth Gabi

thepost.hu

Ütemesen verjük a fejünket a falba.

Tóth Gabi új blogbejegyzést közölt a Novák Katalin-féle csalad.hu nevű portálon, melyben az énekesnő többek között arról is értekezett, hogy a Sztárban Sztár leszek! forgatásának végeztével immár rengeteg szabadidővel rendelkezik.

“Hirtelen ott találtam magam az addigiakhoz képest rengeteg idővel, a családom körében. Bevallom, egyszerre volt csodálatos és ijesztő, hiszen végre beállt egy rendszer, amit most megint újra kellett tervezni.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én az újratervezéseket elég nehezen viselem. Márpedig, ha az embernek gyereke van, akkor az élet egy folyamatos újratervezés.

Mint amikor a GPS mondja, csak itt nem balra kell fordulni, vagy a harmadik kijáraton elhagyni a körforgalmat, hanem áttervezni egy napot, egy hetet, vagy akár egy hosszabb időszakot”

— fogalmazott az énekesnő, aki hozzátette, az ő szakmájában teljesen más rendszer van, mint annak, aki reggel jár dolgozni és kora esti órákban végez.

“Azt is tudom, hogy például egy orvos élete is legalább ennyire kiszámíthatatlan.


De én akkor is tényleg mindig próbáltam tervezhetően élni, és hát, hogy is mondjam, mióta Hannika csatlakozott a kis családunkhoz, azóta egy picikét nehezebb”

— jegyezte meg Tóth.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top