Politika

Megalomán luxus: kiderült ki fizette Orbánék ebédjét, bár van pár érdekesség….

thehungariantimes.hu

Egy napba telt kitalálni egy választ.

Kedden egy elegáns római étteremben, az Ostia negyed La Bussola nevű éttermében ebédelt Orbán Viktor miniszterelnök és felesége miután lerótták kegyeletüket XVI. Benedek emeritus pápa ravatalánál.

A La Repubblica cikke szerint a miniszterelnök homárt fogyasztott, míg Lévai Anikó polipsalátából, articsókás moscardiniből (ez szintén egy polipfaj) és halpástétomból álló menüt evett.


A Blikk azt írta, hogy a hírek szerint a római magyar nagykövetség intézte a számlát később, ám ezt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke cáfolta a Telexnek. Azt írta:

„Azt javaslom, hogy ne üljünk fel a bulvármédiás álhíreknek. Orbán Viktor a magánprogramjain, beleértve természetesen az étkezéseket is, mindig minden számlát ő maga rendez”.

Korábban hasonló történt Orbán szegedi látogatásával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a miniszterelnök lemondta a programot, amit Havasi Bertalan rögtön megcáfolt. Később kiderült, hogy az első híreknek volt igazuk, és tényleg lemondta a látogatást.

(via Telex.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top