Politika

12 millió forint összegű adományt visz Ukrajnába a Momentum

nyugatifeny.hu

Közölték a gyűjtésük eredményét.

A Momentum lezárta a kárpátaljai magyaroknak és ukránoknak szánt adománygyűjtését, erről tartott sajtótájékoztatót Tompos Márton, a párt szóvivője.

“Hatalmas köszönet nektek, ugyanis több mint 6 millió forintot adakoztatok a kárpátaljai magyarok és ukránok megsegítése érdekében az elmúlt két hétben. Mi ezt megdupláztuk, így

12 millió forint értékben viszünk Ukrajnába aggregátorokat és invertereket”

— jelentette be Tompos.

A Momentum politikusa szerint ez bizonyítja azt, hogy a magyarok igenis szolidárisak és fontos nekik, hogy segítsünk az orosz agresszió áldozatain, hiszen ez az összeg kevesebb mint kettő hét alatt jött össze.

“Köszönjük szépen nektek még egyszer, pénteken már Beregszászból fogok jelentkezni Gelencsér Ferenccel és Cseh Katalinal, utána pedig tovább indulunk Kijevbe”

– mondta a szóvivő.


A Momentum adománya és diplomáciai delegációja péntek reggel indul útnak Ukrajnába, ahol Beregszászon és Kijevben is megállnak.

Tompos Márton sajtótájékoztatóját alább tudod megnézni:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top