Politika

Csúnyán bepöccentek Orbán fontos szövetségesei a Fidesz legújabb húzása miatt

nyugatifeny.hu

Ezt már nem hagyják szó nélkül.

Már tárgyalnak az Európai Unióban a 10. szankciós csomagról, amelynél a magyar kormány azt kérte, hogy töröljenek egy sor orosz oligarchát a szankciós listáról.

Orbánék azt szeretnék elérni, hogy a 10. szankciós listáról töröljék többek között Aliser Uszmanovot, Putyin egyik kedvenc oligarcháját, és Pjotr Avent, aki a szankciók uniós indoklása szerint rendszeresen találkozik Putyinnal a Kremlben.

A magyar kormány a források szerint

összesen 9 nevet szeretne levetetni a listáról.

A lengyelek azonban annyira kiakadtak a magyar kormány kérésén, hogy a balti államokkal együtt hivatalos

panaszt nyújtottak be

emiatt az uniós nagykövetek szerdai egyeztetésén.

A Politico forrásai azonban úgy tudják, a magyar kormány kérése nem jelenti azt, hogy ha nem törlik a kilenc oligarcha elleni büntető intézkedéseket, akkor a magyar kormány nem szavazza meg az újabb szankciókat.


Nem csak a lengyelek húzták fel magukat a Fidesz tartózkodásán. Ujhelyi István indulatos bejegyzést intézett a párt ellen, amelyről korábban beszámoltunk.

(444.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top