Politika

A honvédség parancsnoka is már csak luxusfideszes módra, különrepülővel hajlandó utazni, ha törik, ha szakad

ezalenyeg.hu

Mivel az amerikai útja során egy kisebb sérülés miatt az általa használt honvédségi luxusrepülő nem tudott felszállni, képes volt kirendelni a másikat is magához, ahelyett, hogy vett volna egy jegyet magának valamelyik menetrendszerinti járatra. Így 35-40 milliónyi adófizetői pénzt égetett el pluszban (az eredeti gép hasonló költségén felül).

 

Egy tartálykocsinak ütközött még február elején a honvédség egyik luxusrepülője Amerikában, az Ohio állambeli Columbus repülőterén, ahová a Honvédség parancsnokát vitte hivatalos útra. A 24.hu írta meg, hogy a javítás miatt a másik luxusrepülő is az Egyesült Államokba repült, hogy miután találkozzott az Ohiói Nemzeti Gárda vezetőivel, átvigye Ruszin-Szendi Romuluszt 800 kilométerrel arrébb, New Yorkba, az ENSZ központjába.

A honvédeink szembe köpik a magyar adófizetőket, ez van.

– kommentálta a hírt az RTL Híradónak Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki szerint tízmilliókba került a másik gép 15 ezer kilométeres kirendelése, miközben ennek töredékéből meg lehetett volna oldani az utazást menetrend szerinti járaton. Ahogy ő fogalmazott:

Ha első osztályon utazik, akkor is hazahozhatta volna a honvédelmi főülepet pár százezer forintból. Így negyven 35-40 millió adófizetői pénzt égetett el pluszban (az eredeti gép hasonló költségén felül).





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top