Egyéb

Amerikai szuperfegyver okozta a törökországi földrengést? Az összeesküvés-elméletekben hívők meg vannak győződve róla

Borítókép: Profimedia (Képünk csak illusztráció!)

Ismét meggyanúsították a titokzatos HAARP rendszert.

Szörnyű földrengés rázta meg a közelmúltban Törökország és Szíria határvidékét. Az áldozatok száma már bőven meghaladta a 30 ezret, biztató viszont, hogy még 9 nappal a tragédia után is találtak túlélőket a romok alatt.

Ahogy az lenni szokott, minden ilyen világraszóló esemény után felbukkannak különböző összeesküvés-elméletek a weben. Az embernek azonban a török-szír tragédiához nincs köze, ez egy klasszikus földrengés volt abban az értelemben, hogy a kőzetlemezek mozgása váltotta ki – bár tény, hogy ilyen intenzitásra a szakemberek sem számítottak.

 

Nem sok idő kellett ahhoz, hogy a világháló valamelyik nagyhatalmat gyanúsítsa meg a természeti csapás előidézésével, jelen esetben az Egyesült Államokat. Az összeesküvés-elméletekben hívők szerint az USA egy veszélyes „időjárás-fegyvert” vetett be, az idézte elő a pusztító földmozgást.

Természetesen újra előkerült a HAARP neve, amely az amerikai légierő és haditengerészet projektje, és az angol rövidítés magyar kibontása szerint egy rövidhullámmal működő, sarki fényjelenséget kutató program. Az ionoszféra viselkedését tanulmányozzák általa, mivel azonban ez sok ember számára elvont maszlagnak tűnik, ezért az alaszkai kutatókat rendszeresen meggyanúsítják, ha valahol súlyos természeti csapás következik be.


Aki nem merült bele a részletekbe, az hajlandó elhinni, hogy a HAARP képes megsokszorozni a villámlások mennyiségét a Földön, ez pedig – szintén nehezen megmagyarázható módon – célzott, irányított földrengésekhez vezet. Sokan úgy vélik, hogy a rendszer valójában Nikola Tesla híres halálsugarának felnagyított és tökéletesített változata, ám ez nincs így, felesleges tehát alaptalanul meggyanúsítgatni bárkit is.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top