Külföld

Gigantikus óriáskígyók szakították át egy családi ház plafonját: az erről készült videó csak erős idegzetűeknek ajánlott

Borítókép: Getty Images Hungary

A felvétel annyira hihetetlen és sokkoló, hogy simán származhatna egy korhatáros horrorfilmből is.

Nagyot megy az interneten a videó, amelyen óriáskígyók szakítják át egy malajziai családi ház plafonját.

A felvétel annyira hihetetlen és sokkoló, hogy simán származhatna egy korhatáros horrorfilmből is. Kígyófóbiásoknak semmiképp nem ajánlott a felvétel megtekintése, de másoknak sem árt lélekben felkészülni, mielőtt rákattintanának a play gombra.

 

Óriáskígyók zuhantak le a plafonról

Egy malajziai családi ház lakóit furcsa, a plafon felől hallatszó zajok ébresztették fel az éjszaka közepén, ezért felhívták a Malajziai Polgári Védelmi Erők embereit, akik a helyszínre siettek, írja a New York Post.


A hatóság embereinek a kiérkezésük után sikerült egy lyukat ütnie a plafonon, és egyből rájöttek, hogy egy méretes kígyó tanyázik a tetőtérben. Ez azonban még csak a kezdet volt. A védelmi erők egyik embere megütögette a plafont egy speciális bottal a lyuk mellett, ami ennek hatására beszakadt. Az ezt követő másodperceket biztosan nem felejti el senki azok közül, akik a házban tartózkodtak.

Nem egy, hanem három egymásba tekeredett óriáskígyó zuhant át ugyanis a plafonon. A házban eluralkodott a pánik, a család tagjai és a védelmi erők emberei is kiabálni kezdtek.


Az esetről készült videót először egy Baju Skoda nevű TikTok-felhasználó töltötte fel az internetre, aki egy későbbi videóban arról is beszámolt, hogy a horrorfilmbe illő kígyókat később sikerült elfognia és az új lakhelyükre szállítania a hatóság embereinek.

Kiszúrod a kígyót a fotón? Ez most a legnehezebb feladvány az interneten

Sokaknak beletört már a bicskája.
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top