Politika

Hatalmas összegbe került a magyar honvéd vezérkar főnökének amerikai kiruccanása

nyugatifeny.hu

Nem volt elég egy repülő.

A magyar honvéd vezérkar főnöke, Ruszin-Szendi Romulusz utazott azon a Dassault Falcon típusú repülőgépen, amely Ohióban összeütközött egy tartálykocsival a Columbus repülőtéren — írtuk meg hétfőn délelőtt.

Magyar Honvédség gépe csak kisebb sérüléseket szenvedet, a 606-os lajstromszámú gép helyettesítésére Ohióba repült az azonos típusú 607-es számú repülő is, az vitte tovább a vezérkari főnököt New Yorkba.

A 607-es számú repülő több mint 15 ezer kilométert tett meg, hogy Ruszin-Szendit elvigye a Columbustól 800 kilométerre található nagyvárosba.

Hadházy Ákos az RTL Híradónak nyilatkozva elmondta, hogy a vezérkar főnöke ezt az utat megtehette volna akár autóval is.


Magyarországra már a megjavított géppel tért haza, így a második luxusrepülő csak arra a 800 kilométeres útra kellett, ez a plusz repülés pedig

minimum 30 millió forintba került a magyar adófizetőknek.

Az RTL kereste a Magyar Honvédséget az ügyben, választ azonban nem kaptak.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top