Politika

Honvédelmi miniszter: Elrettentő erőt felmutatni képes hadsereg kell Magyarországnak

nyugatifeny.hu

Minden bátor fiatalt várnak.

Szövetségbe hívja a magyar fiatalokat a honvédelmi miniszter. Korábban megírtuk, hogy toborzásba kezdett a honvédség, nem titkolt cél, hogy fiatalítani akarják a sereget.

Hétfőn Szalay-Bobrovniczky Kristóf arról beszélt a Bálnában, hogy érdemes csatlakozni a seregbe, mert a bátorság a magyarság nemzeti erénye, úgy fogalmazott:

“fegyverrel foglaltunk ezer évvel ezelőtt hazát és azzal is védtük meg sok évszázadon keresztül, és nincs ez másként ma sem, amikor a magyar katonák ott vannak a KFOR-misszióban, Boszniában, Irakban és ott voltak Afganisztánban is”.

Arról is beszélt, hogy

Magyarországnak megfelelő elrettentő erőt felmutatni képes,

komoly, tiszteletreméltó hadseregre van szüksége, ehhez jól kiképzett, megfelelően felszerelt, magas morálú, fizikailag fitt, nyelveket beszélő fiatalokra van szüksége.


A toborzókampány egész évben tart. A fiatalok jelentkezését a iranyasereg.hu oldalon várják. Azért, hogy minél többen jelentkezzenek még a bürokráciát és az adminisztrációt is csökkentették.

(forrás: MTI) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top