Politika

Novák Katalin esküvői fotói: 21 évvel ezelőtt ilyen menyasszony volt

femina.hu

Február 14-én a Valentin-napot ünneplik világszerte, de a szerelmesek napja egy hosszabb rendezvénybe is beleesik: hazánkban immár 16. alkalommal, február 12. és 19. között rendezik meg a házasság hetét.

A hét idei mottója: szeretetbe kapaszkodva. A házasság hete rendezvénysorozat eseményein a résztvevők azt vizsgálják, hogyan tudnak a párok a nehézségek idején is a szeretetbe kapaszkodva közösen fejlődni, közösen erőt meríteni a hétköznapok kihívásaihoz.


Novák Katalin esküvője

Novák Katalin köztársasági elnök, a programsorozat fővédnöke a saját esküvői fotóalbumából posztolt négy fotót, ezzel hívta fel a figyelmet a házasság hetére. A 45 éves közjogi méltóság annak idején klasszikus, hófehér menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

„Kezdődik a Házasság Hete, amelynek jelmondata: Szeretetbe kapaszkodva. Istvánnal mi 21 éve kapaszkodunk együtt a szeretetbe” – írta a Facebook-oldalán.

Novák Katalin 21 évvel ezelőtt ment feleségül Veres Istvánhoz. Három gyermekük született: Ádám 2004-ben, Tamás 2006-ban és Kata 2008-ban.

A tavalyi házasság hete mottója ez volt: “Maradjunk együtt!” Novák Katalin 2022-ben ezt üzente a közösségi oldalán: „Istvánnal most leszünk 20 éves házasok, mi is tudjuk, hogy nap mint nap tenni kell azért, hogy ez az egyszerűnek tűnő kívánság megvalósulhasson.”


Polgár Tünde ilyen szép menyasszony volt

Már 12 éve egy párt alkottak, amikor Polgár Tünde egy meglepetésesküvőn kimondta Árpádnak a boldogító igent.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top