Belföld

Felkavaró felvételen az M1-es autópályán történt tömegbaleset (VIDEÓ)

(Nyitókép: MTI)

Mint ismert, összesen 40 személy megsérült és 42 gépkocsi (37 autó és 5 kamion) ütközött össze a magyarországi M1-es autópályán Budapest közelében, Herceghalom térségében szombaton délután. Egy fedélzeti kamera rögzítette a súlyos tömegbaleset pillanatát.


Az eddigi hírek szerint 40 ember sérült meg, akik közül egy ember meghalt; ketten életveszélyes állapotban vannak, 12-en – négy gyermek és nyolc felnőtt – súlyos, míg 25-en könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az autópálya-kezelő szerint egy 20 méteres sávban egy lokális szélátfúvás keletkezett, amit súlyosbított, hogy a környező mezőgazdasági földeken az elmúlt napokban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és az orkánerejű szél felkapta a port, és befújta az autópályára.

Információink szerint a lokális szélátfúvásba futott bele néhány autó. Valaki fékezni kezdett, és tulajdonképpen egy tömegkarambol alakult ki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top