Politika

Budaházy megdicsérte Novák Katalint: “Ez egy bátor döntés volt”

klubradio.hu

“Ez egy bátor döntés volt. Sokan kritizálják a radikális oldalról, hogy csak egy enyhítést kaptunk, mintha csak egy harmadfokú ítélet lett volna, ami fölfüggesztettre váltja a büntetést. De látva ezt a baloldali hisztériát, ami nem feltétlenül csak nekem szól, hanem a kormányt akarják lejáratni ezáltal.

Azért mégis csak kellett hozzá bátorság, hogy meglépje, ezért köszönöm a köztársasági elnökasszonynak, igazságügyi miniszter asszonynak, meg minden döntéshozónak, aki a háttérben mozgott, mert gondolom, ez egy ilyen összehangoltabb dolog volt. Mindannyiunk nevében köszönöm”

– mondta Budaházy György Novák Katalin döntéséről a Nyílt Sisak című műsorban.

 


Novák a pápalátogatás örvén adott kegyelmet Budaházyéknak, bár Budaházy szerint akkor is ez történt volna, ha nem jön Budapestre Ferenc pápa. (A 24.hu nyomán)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top