Politika

Ha meglátod mire futotta az EU-s pénzből felújított strandon hát bepis…. Ez már tényleg ciki

thepost.hu

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő fotós beszámolóval jelentkezett a helyszínről.

Megnyitotta kapuit a nyékládházi strand, amit a Boon.hu korábbi híre szerint uniós pénzből fejlesztettek, ráadásul „a város önkormányzata nagy hangsúlyt helyezett a családbarát körülmények biztosítására”. Egy már meglévő szabadstrandot alakították át, illetve modernizáltak, de Hadházy Ákos szerint a munka hagy némi kívánni valót maga után. Erről a független országgyűlési képviselő a Facebookon írt, azután, hogy ő maga is befizetett egy strandolásra.

Hadházy állítja, hogy a fejlesztés egyik része, hogy a helyszínen leraktak néhány raklapot és padot, holott a pályázatban még az szerepelt, hogy „kertibútorok kerülnek kihelyezésre”. Hadházy szerint a strandon műanyag konyhai kukák vannak felállítva, illetve négy konténer – a wc-nek, az öltözőnek, a pénztárnak és a tárolónak.

Majd az egészet körbekerítették, hogy ezentúl 1000 forint/nap összegért lehessen fürödni abban a tóban, ami eddig ingyen volt”

– írta Hadházy.

A strand mellett egy másik városi fejlesztés is van, a szabadidőpark, amelyet a képviselő szerint ugyanaz a cég, a Sport-Bau Kft. bonyolított. Hadházy szerint ezen a területen szintén található néhány konténer, illetve valamiért harminc lámaposzlop. „Ha úgy tetszik, csináltak egymás mellé két strandot, csak az egyiknek van vízpartja, a másiknak nincs” – írta Hadházy, aki fotókat is közzétett a munka eredményéről:Hadházy posztja után megkerestük Tóth Balázs polgármestert, de nem akart nyilatkozni. A Boon.hu-nak – amely a kormányközeli Mediaworskhöz tartozó megyei lapcsalád része – korábban arról beszélt,

negvalósultak mindazok az elemek, amik barátságossá, vonzóvá és szerethetővé teszik a strandot. Parkosított terület, fásítás, szalonnasütőhely, hatalmas napozófelület, gyermekmedencék, napozóágyak, strandröplabdapálya és számos más kialakítás szolgálja az ide látogatók igazi strandélményét. Az ide látogató strandolók kényelmét raklapbútorokból kialakított napozóágyak fogják szolgálni”.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top