Politika

Rekord szégyen: több milliárdos lopásra derült fény, nem fogsz hinni a szemednek…

thepost.hu

Ez aztán a fogás!

Hadházy Ákos újabb olyan projektet mutatott be a Facebook oldalán, amely sokmilliárdos támogatást kapott, de a fejlesztéseknek nyoma sincs.

A leleplezett mutyi még a független képviselő portfóliójában is hatalmasnak számít: 5,6 milliárdról van szó.

Kérem, ez itt egy ÚJABB GEOTERMIKUS ERŐMŰ, azaz annak hűlt helye. Ugyanaz a svindler céghálózat, amelyik a mosonmagyaróvári erőművet és a tótkomlósi fűtőművet nem építi a több milliárdos támogatásból, Battonyán csinálja az igazán nagy bulit.

Az EU-Fire Kft. 39 millió eurót, azaz 13,5 milliárd(!) forintot kapott arra, hogy Battonyán egy geotermikus erőművet (ún. EGS rendszert) építsen. A támogatást 2013-ban nyerték el és ebből

2014-ben ki is fizettek 16 millió Eurót (5,6 milliárd forintot)

Ennek ellenére 8 év alatt SEMMI nem történt, legalábbis

1) nincs a neten semmi nyoma, hogy bármi történt volna;
2) a helyiek sem tudnak róla;
3) elutaztam én is oda, megkerestem Katalinmajort is, ahová a legutolsó szakcikk pontosan kijelölte az erőmű helyét, de csak ezeket az elhagyott épületeket találtam;
4) inkognitóját megőrizni kívánó informátorom rengeteg döbbenetes történetet mesélt a céghálózatról és az — egyébként kecskeméti, a Fideszhez köthető tulajdonosok luxuséletéről.

Ezekből ami megfogható: ugyan erőmű nincs sehol, a cég megszerzett egy


több ezer négyzetméteres irodát a Hungária körúton.

A kommentek alapján ez már sok Fidesz szavazónak is sok(k) volt…


forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top