Politika

Áll a bál: Curtis a nyilvánosság előtt alázta meg Győzikét

Kapott rendesen.

Mint ismert, vasárnap délután kerül sor az FTC– Újpest rangadó mérkőzésre. Ebből az apropóból Curtis vasárnap délelőtt posztolt Instagram-oldalán. A fideszes rapper kemény üzenetet küldött a Fradinak, de Győzikét is alaposan kiosztotta.

„Nem terveztem díszfideszesnek lenni”

– írta a rapper.


Győzike a Soros

A Blikk vette észre, hogy Curtis a kommentszekcióban is kifejtette véleményét, ugyanis az egyik hozzászóló szemére vetette, hogy jó viszonyt ápol az FTC-elnök Kubatov Gáborral. Erre Curtis kijelentette, a fideszes politikuson kívül sok más fradista barátja is van. Ezek után a rapper Gáspár Győzőt vette célkeresztbe, – akivel egyébként „egy gyékényen árulnak”.

„Győzikébe azért álltam bele mert soha életében nem volt fradista de most úgy viselkedik mint ha világ életében oda járt volna. És ezt csak is azért teszi mert divat. Plusz nyilván előnyöket szeretne szerezni ezzel is.

Vele ellentétben én nem parádézom a politikai hovatartozásommal sem.

Ti kaptátok fel ezt is! Nem terveztem díszfideszesnek lenni mint sok más ismert ember. Nekem van elég slágerem és elég felkérésem is”


– idézték a rapper hozzászólását, aki az indulatok hevében a helyesírás alapvető szabályairól is megfeledkezett.

Curtis összekavarodott

Megírtuk, hogy egy nappal a február 16-i tüntetés előtt Curtis – polgári nevén Széki Attila – és Osváth Zsolt összekülönböztek a nyilvánosság előtt. A gyermekvédelmi tüntetést szervező Osváth, – aki maga is gyermekotthonban nevelkedett – azt mondta: ő megállapodott Curtisszel, hogy ő is felkerül arra a listára, amelyen jelezték, hogy kik támogatják a kezdeményezést, viszont a rapper azt mondta, tévedés történt, és nem adta nevét a demonstrációhoz.

KapcsolódóCurtis a közösségi médiában magyarázkodik, miért nem ment el a pénteki gigatüntetésre

„Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz”


– magyarázkodott Curtis, miért szegte meg az ígéretét.

Faképnél hagyták a rajongók

Curtis abban sem látott semmi kivetnivalót, hogy másnap elment Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő parádéjára. Viszont arról is beszámoltunk, hogy ez nem volt túl bölcs gondolat tőle, ugyanis jelentősen megcsappantak Instagram-követői. Feltételezhető, hogy rajongónak nem igazán tetszett a ped0filbotrány után, hogy Orbán évértékelőjén akciózott.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top