Politika

Kijöttek a lesifotók Orbán és Rogán szupertitkos vasárnapi találkozójáról

Vajon mire készülnek?

A budai várnegyedben található Fortuna utca egyik ingatlanjában találkozott vasárnap délután Orbán ViktorRogán AntalDömötör Csaba és Orbán Balázs – derült ki a 444 cikkéből, amelyben fotók is láthatók arról, amint a politikusok megérkeznek az illetéktelenek elől gondosan elzárt helyszínre. A fotósokat azonban nem tudták megakadályozni, hogy a kordonon kívül megörökítsék az érkező nagyhalakat.

A portál értesülései szerint a találkozóra délután négy óra után néhány perccel került sor. Az épület környékét megszállták a rendőrök. A helyszínről háromnegyed hat után távoztak a politikusok az utcában tartózkodó kisbuszokkal.

A találkozó helyszínéül szolgáló ingatlan a karmelita kolostortól pár száz méterre található, és Tiborcz István érdekeltségébe tartozik. A lap megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökét, miért éppen ezen a helyszínen találkoztak a politikusok, illetve mi volt a találkozó témája. Válasz egyelőre nem érkezett.


A helyszínen készült lesifotókat >>ITT<< lehet megtekinteni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top