Politika

Magyar Péter újabb kőkemény üzenettel fordult a magyarokhoz

Magyar Péter ismét megszólalt a Facebookon. Már mutatjuk is, hogyan került elő Szakács Árpád neve és hogy ki ő.

 

A Mosthir.hu oldalon többször foglalkoztunk már Varga Judit exférjének írásaival. Vasárnap megint jelentkezett és nem is akármit osztott meg a követőivel. Emlékezhetünk, legutóbb teljesen kiborult és azt kérdezte, mi folyik ebben az országban. De mi történt most?

Hát az, hogy „kitálalt Szakács Árpád, a rogáni propagandagépezet egyik zászlóshajójának egykori vezetője. Központi utasítások, illegális megfigyelések, megrendelt lejáratások, erkölcsi züllöttség, az ország kirablása és a polgári oldal lejáratása. Jobban örültem volna, ha megcáfolja az általam mondottakat, de ennek az ellenkezője történt és még erősebb állításokat fogalmazott meg” – írta a bejegyzésében szó szerint a NER-t elhagyó üzletember.


Magyar Péter hozzátette, hogy szerinte „kötelező interjú, főleg azoknak, akik még hisznek abban, hogy a regnáló hatalom az ország és a magyar emberek érdekében cselekszik.”

Kicsoda Szakács Árpád?

Szakács Árpád erdélyi származású magyar újságíró, szerkesztő, könyvkiadó, kommunikációs szakember; a Mediaworks volt főszerkesztője, Dúró Dóra főtanácsadója. A Wikipedia szerint az erdélyi Köröstárkányban látta meg a napvilágot.


1998-tól három éven át a nagyváradi Bihari Napló és az Erdélyi Napló, 2001-től a Magyar Nemzet munkatársa, utóbbi helyen igazságügyi szakújságíróként. 2004-től a Reggel, 2005-től az Axel Springer, 2008-tól 2016-ig egyéb lapok munkatársa különböző minőségekben. 2016 és 2020 között a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjai központi szerkesztőségének főszerkesztője.

Íme az interjú, amire Magyar Péter utalt:





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top