Egyéb

Iványi Gábornak elfogyott a türelme: Ha Orbán nem lép le önmagától a hatalomból, segíteni fog neki

A ped0filbotrány volt az utolsó csepp a pohárban.

A Kossuth Lajos téren demonstrált az ellenzék közvetlen köztársaságielnök-választást követelve. Az eseményt négy parlamenti ellenzéki párt, nevesül a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd szervezte. A rendezvényen felszólalt a hatalom által meghurcolt lelkész, Iványi Gábor is.

Az evangélikus lelkész beszéde

Iványi Gábor szerint felmerül a kérdés, hogy a gyermekek reménykedhetnek-e a szebb jövőben, ha ugyanazok maradnak hatalmon, akik asszisztáltak a ped0fil bűncselekmények eltussolásához.

A lelkész arra hívta fel a figyelmet: nem mindenki vállalja a felelősséget, ugyanis Balog Zoltán például továbbra is hisz K. Endre ártatlanságában.

Új rendszerváltásra van szükség – hangsúlyozta Iványi. Meg kell kérni Orbán Viktort, hogy fáradjon ki a hatalomból, ha pedig ez nem megy, akkor segítenek neki. Iványi szerint

Orbánnak azért kell távoznia, mert megcsúfolt mindent, amiben hittünk.

Zárásul áldást kért Göncz Árpád emlékére.

Videó:


(Nyugati Fény nyomán) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top