Politika

A bicskei pedofil személyiségi jogait félti az MTI

Az MTI személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem adta ki a Demokratikus Koalíció közleményét. Egy pedofil személyiségi jogai mégiscsak fontosabbak, mint a hír tartalma, ami arról szól, hogy Orbán adott neki érdemkeresztet.


A megtagadott hírről az Ellenszél is beszámolt. Kálmán Olga bizonyítékot mutatott arról, hogy személyesen Orbán Viktor döntött Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon egykori pedofil igazgatójának kitüntetéséről még 2016-ban.

Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője sajtótájékoztatóján bemutatta  a Magyar Közlöny 2016. évi 122. számát. Abban az állt, hogy Orbán Viktor adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt V. Jánosnak, 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.

A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek. A kitüntetést egyébként „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként adott Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére”.


A Demokratikus Koalíció továbbra is válaszokat vár Orbán Viktortól: miért adott kitüntetést a bicskei pedofilnak? Mi kitüntetni valót látott gyermekek megrontásában, és miért gondolja, hogy a pedofíliát a legmagasabb állami szinten kell elismerni? – írják.

Nem ez az első eset, hogy az MTI különféle okokra hivatkozva visszatart sajtóhíreket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top