Politika

Bohár Dániel kikelt magából, amikor Bogos Csaba kérdezte

Bohár Dániel emberére akadt, amikor Bogos Csaba riporter leállította, hogy kérdéseket tegyen fel neki a kamerák előtt.


Bogos Csaba azt kérdezte Bohár Dániel megafonostól, hogy fogja-e kérdezni fideszes politikusokat arról, hogy fővárosi fideszes politikusok mit szólnak a pedofil iskolaigazgató kitüntetéséről. Bohár felháborodott, elkezdte terelni a témát, és belehúzni a kérdezőt abba, hogy őt burkoltan pedofilnak nevezi. Ezután megkérdezte, hogy mégis milyen alapon „utasítja”, amikor nem ő a munkáltatója.

Bogos Csaba hangsúlyozta, hogy ő csak egy kérdést szeretett volna feltenni. Az úgy szólt, hogy fogja-e kérdezni a Fővárosi Közgyűlés fideszes politikusait a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának kitüntetéséről.

Bohár Dániel először került olyan kényelmetlen helyzetbe, amivel nem igazán tudott mit kezdeni. Eddig az ő videói hasítottak, milliós hirdetésekkel kitömve, ahol fennhangon hirdette a „vörös vonalat,” amit nem lehet átlépni, ha gyerekekről van szó.


Nehéz neki kiigazodni, mert eddig a gyermekvédelem mellett kardoskodott a videóiban, most viszont már nem szabad neki.

Bohár értékrendje a videó alapján:

  • Védjük meg a gyerekeinket a mesekönyvektől: IGEN!
  • Kitüntetik a pedofil igazgatót, miután már egyszer lebukott: „Ne utasíts arra, mit kérdezzek!”


Az viszont biztos, hogy sokan szeretnék, ha valaki egyszer úgy nézzen rájuk, mint ahogy Bohár Dániel Bogos Csabára ezen a fotón:

Bohár Dániel és Bogos Csaba látható a képen.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top