Politika

Azt hitte, vége a pedofilbotránynak? Felkészül: Áder János

Gy. Németh Erzsébet: Áder János testvére tudott a bicskei pedofil igazgatóról, mégsem tett semmit a fővárosi gyermekvédelmi főosztály vezetőjeként.


A DK kiderítette:

Áder János testvére, Pölöskei Gáborné a főváros gyermekvédelmi főosztályának volt vezetőjeként tudott a bicskei gyermekotthonban történtekről már 2011-ben, mégsem tett semmit

Tarlós István főpolgármestersége alatt a bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta a Fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket, mégsem történt semmi.


Az ügy eljutott a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályához, melynek akkori vezetője Pölöskei Gáborné Áder Annamária volt, Áder János testvére. Neki tudnia kellett arról, hogy mit csinál az igazgató a bicskei gyermekotthonban lakó gyerekekkel. A DK közleménye szerint Áder testvére mégsem tett semmit, ezért a pedofil igazgató még 5 éven át zaklathatta a rá bízott gyerekeket.

Pölöskei Gáborné Áder Annamáriát a hallgatása után előléptették, Balog Zoltánnak lett az államtitkára. Balog Zoltán a kegyelmi ügy kirobbanása után hosszas huzavona után részben lemondott.


A Demokratikus Koalíció szerint ez újabb bizonyíték az orbáni pedofilhálózat működésére. Az Orbán-rendszer a legmagasabb szinten fedezi, mosdatja, menti fel és tünteti ki a fideszes pedofilokat, a fideszes fővárosi vezetésben, a Sándor-palotában és az Igazságügyi Minisztériumban is, ahogy valószínűleg az államigazgatás minden szintjén. A Demokratikus Koalíció azonnali választ követel Orbán Viktortól! Hány pedofilügynek kell még kihullania a szekrényből, hogy bevallja: egy egész hálózat védelmezi a fideszes pedofilokat az Orbán-rendszerben?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top