Politika

Bencsik András kimondta az elképzelhetetlent a pedofília kapcsán

Somos András a televíziózást is abbahagyta, mert jogi értelemben közelítette meg a pedofíliát, azt állítva, hogy Kaleta Gábor nem pedofil. (Hibázott, és ennek meglett a következménye, amit a Fideszben úgy szeretnek puffogtatni Novák lemondása kapcsán is.) Bencsik András mikor vonul ki a közéletből a mondatáért, amit az egész országot felkavaró pedofilbotrányról mondott?


A DK is közleményt adott ki róla, hogy akcióban az orbáni pedofilhálózat. Bencsik András „műbalhénak” nevezi a bicskei pedofilsegítő elnöki kegyelmét.

Orbán Viktor propagandistája, Bencsik András legutóbbi nyilatkozata tökéletesen illusztrálja az orbáni pedofilhálózat működését. Bencsik odáig jutott a bicskei pedofilsegítő elnöki kegyelmére engedélyt adó Orbán Viktor mosdatásában, hogy „műbalhénak” nevezte a pedofilbotrányt.


Bencsik műbalhénak nevezte a pedofilbotrányt.
Kép forrása: Kálmán Olga/Facebook

A Demokratikus Koalíció szerint az orbáni pedofilhálózatban nemcsak pedofilok és segítőik vannak, hanem a magasrangú fideszes politikusok mellett fideszes propagandisták is. Az Orbán-rendszer hazug propagandája segít a bűnök eltussolásában, a bűnösök mentegetésében és mosdatásában, miközben az Orbán Viktor által védett pedofilhálózat akár az elnöki kegyelmet is kijárhatja a gyermekeket megerőszakoló szörnyetegeknek – írja Kálmán Olga, hozzátéve:

„Mi, DK-sok ennek akarunk véget vetni! Magyarország nem lesz a fideszes pedofilok vadászterülete. El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől! Ezt üzenjük az Orbán-rendszernek, amit az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból!”


Bencsik András szavait mi sem cáfolja jobban, hogy az orbáni pedofilhálózat három nagyon magas pozícióban lévő részese mondott le. Nem azért, mert a műbalhé ezt kívánta, vagy azért, mert megbánták, amit tettek. Csak is azért, mert kiderült. Minden jóérzésű ember egyetért ezzel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top