Politika

Gyurcsány Ferenc megmutatta: így kell bánni Orbánnal a Házban

„Vannak dolgok, amiktől minden normális ember undorodik. Ilyen az például, ha egy felnőtt férfi egy ártatlan kisgyerek bugyijában turkál” – kezdte erős felütésével parlamenti beszédét a volt miniszterelnök. Azoktól is undorodunk, akik ezt az ocsmány dolgot segítik, elnézik, mentegetik – tette hozzá Gyurcsány Ferenc.


Gyurcsány Ferenc aztán arról kezdett beszélni, hogy „ha már kereszténység” akkor nézzük meg a Példabeszédek könyvében mondják: ahogy az Úr, úgy mi is utálatosnak tartjuk, ki a bűnt menti, aki az istentelent igaznak mondja.

Gyurcsány Ferenc: a Teremtőre hallgatva mondom, hogy itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke.

Az imént ugyan beszélt valamiről, de ez már nem fontos. Már érdektelen, már undorodunk tőle. Mert felépítette, mert kinevezte, mert tudta és mégis csendben maradt. Mert annyit mondott, „hiba történt.” Hiba? Ha már közszemlére teszik hitüket, mint sarki lányok a testüket, akkor forduljunk magához a teremtő Úrhoz eligazításként.

„Egy özvegyet és árvát se sanyargassatok. Mert ha sanyargatod őt, hogyha kiált majd hozzám, meg fogom hallgatni jajkiáltását; és fölgerjed haragom és megöllek benneteket karddal és a ti feleségeitek lesznek özvegyek és gyermekeitek árvák.”


A 133 úgymond bátor ember és gazdájuk egy szót sem szólt. Ki sem ejtették a megerőszakolt gyerekek nevét. Ha valakitől emberként undorodnak, azoknak vége! Mostantól ez történik Önökkel. Undorodnak az emberek, nem akarnak ők is mocskosak lenni.

A teljes beszéd itt hallgatható meg:





Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top