Politika

Házkutatást tartottak Márki-Zay Péteréknél

Márki-Zay Péterék budapesti irodájában csapott le a NAV.


A Mindenki Magyarországa Mozgalom fővárosi irodájában tartott házkutatást a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – értesült a Magyar Hang. A lapnak a hírt megerősítette Szalma Botond, a Mindenki Magyarországa Néppárt kampányfőnöke.

Szalma Botond azt mondta, a NAV-osok dél körül érkeztek egy határozattal, ami kutatást és lefoglalást rendelt el a 2022 januárjától december 31-ig keletkezett könyvelési iratok kapcsán. A folyamat nagyjából délután fél 5-ig tartott, és több száz megabyte-nyi adatot és körülbelül 1500 oldalnyi iratot foglaltak le.

A kampányfőnök annyit mondott, „lehet, hogy dollárt kerestek, nem tudom”. Hozzátette: a néppártnak és Márki-Zay Péternek sincsen félni valója, mert kizárt, hogy fekete pénzeket kaptak volna.

Maximálisan támogatjuk, hogy végre kivezessék az országot a korrupcióból, és reméljük, minden egyes pártot, alapítványt alaposan megvizsgálnak majd. Jó munkát kívánunk a NAV tényfeltárásához

– mondta a kampányfőnök.


Kiderült az is, hogy a mozgalom jogászainak nyolc napon belül kell döntést hozniuk és nyilatkozniuk arról, tesznek-e panaszt az eljárás ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top