Politika

Ez döbbenetes, hát mi lesz még itt?! Orbán volt bizalmasa is beszélni kezdett, és kitálalta Rogán sötét titkát!

Ledobták az atomot Rogánra! Kiderült: a kínai diktatúra kreditrendszerét fogják bevezetni!


Látványosan roskadozik Orbán Viktor rendszere. Már nem csak Varga Judit volt férje támadja a Fideszt, hanem Szakács Árpád, a NER egykori legkeményebb kultúrharcosa is kinyitotta a száját! A férfi ma már a Mi Hazánk tanácsadója, és elképesztő dolgokat állít az Ultrahang Plusz podcastban, amelyet a Telex szemlézett. Úgy is mondhatjuk, hogy

ORBÁN VOLT BIZALMASA LEDOBTA AZ ATOMOT ROGÁN ANTALRA!


Szakács Árpád már a beszélgetés elején tisztázta, hogy nem a levegőbe beszél, mert így kezdte: „Nagyon sokat találkoztam Rogán Antallal, hiszen három kampányban is részt vettem, mint az összes megyei napilap központi szerkesztőségének a főszerkesztője.”  Orbán Viktor egykori kultúrharcosa szerint „kéthetenként megjelent Rogán Antal, és az akkori médiában viszonylag magas pozícióval rendelkező emberek tekintetében összehangolta azokat a kampánystratégiákat, amelyek mentén a Fidesz politikája zajlott.” Szakács nyíltan ki is mondja, hogy

„EZ EGY KÉZIVEZÉRELT HELYZET ÉS ÁLLAPOT VOLT. EZ ÍGY VAN MA IS.”

A férfi szerint ez ma már ez nyílt titoknak számít, amivel meglátása szerint  „önmagában nincs gond.”


Szakács Árpád ezután dobta le a bombát Rogán Antalra, amikor kijelentette: a problémák ott kezdődnek, amikor az egyeztetéseken olyan jellegű információk jelennek meg,

OLYAN JELLEGŰ INFORMÁCIÓKAT HALLOK, AMELYEKHEZ MEGGYŐZŐDÉSEM SZERINT SEMMILYEN LEGÁLIS MÓDSZERREL NEM JUTHATTAK HOZZÁ.”

Orbán volt kultúrharcosa úgy véli, az elhangzott információkat szerinte nem a titkosszolgálatok szállították, hanem inkább a magánnyomozó és egyéb cégeket használtak a megszerzésükre.

De ez még mind semmi! Szakács Árpád ugyanis kitálalta Rogán Antal legsötétebb titkát is! A propagandaminiszter ugyanis decemberben benyújtott egy törvényt a digitális állampolgárságról, ami Orbán volt bizalmasa szerint a kínai diktatúra világát idézi. Szó szerint ezt mondta: „Ha már Rogán Antalnál tartunk, ő nyújtotta be decemberben a digitális állampolgárságról szóló törvényt.

A DIGITÁLIS ÁLLAMPOLGÁRSÁGRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNY AZ A KÍNAI TÍPUSÚ TÁRSADALMI KREDITRENDSZER A VILÁG LEGDURVÁBB DIKTATÚRÁJÁNAK AZ INFORMATIKAI ALAPJÁT JELENTI.”

Orbán egykori bizalmasa úgy fogalmaz: a digitális állampolgárságról szóló törvény olyan súlyos erkölcsi, morális és egyéb aggályokat vet fel, „amelyek egy olyan világba, amit szabadságként értelmezünk, amelyben szabadon beszélhetünk, tehát egy olyan világot képzelünk el a gyerekeink, unokáink számára is, ezek teljesen elfogadhatatlanok.”


Mindez azért is érdekes, mert épp a közelmúltban Kína védelmi megállapodást kötött Magyarországgal, mely szerint

PEKING GARANTÁLJA MAGYARORSZÁG BIZTONSÁGÁT!

Hogy ez mit jelenthet a gyakorlatban, azt még egyelőre csak találgatni lehet, de vannak, akik szerint ebben az esetben a kommunista Kína nem is az ország, hanem csupán a Fidesz-kormány biztonságát fogja őrizni. Akármi is az igazság, egy biztos: a Kínához kapcsolódó jövőkép nem sok jóval kecsegtet a hazai demokrácia hívei számára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top