Politika

Kibújt a szög a zsákból – Ezt gondolják a jobboldal megmondóemberei a pedofil botrányról!

Ezúttal túl messzire ment Bencsik András, a HírTV egyik mocskos szájú megmondóembere, ugyanis egy olyan ügyben mondta el vállalhatatlan véleményét, amit az ellenzéki és kormánypárti szavazók is hasonlóképp látnak.


Népszava írta meg először, hogy a Demokrata főszerkesztője szerint a Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondásához vezető bicskei gyermekbántalmazás ügy kapcsán Gyurcsány „tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást, és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét,

MŰBALHÉT

– mert ez egy műbalhé –,hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”.

Bencsik szerint tehát az egész pedofil-ügy csak egy műbalhé, amit a baloldal fújt fel ilyen nagyra, és nem is kéne ezzel foglalkozni, a stúdióban ülő társai pedig nem ellenkeztek a kijelentéssel szemben.


Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy a kegyelmi botrány hatalmas érvágást jelentett a kormánypártnak, a Fidesz szavazók tömegével pártoltak el Orbánék mellől, és bezuhant a támogatottságuk. Bencsik kijelentése azonban nem segít a Fidesznek, emiatt még többen gondolhatják úgy, hogy a jobboldal a velejéig romlott, és még több szavazót veszíthetnek!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top