Politika

Magyar Péter ismét kemény szavakkal üzent: ezúttal Tényi István volt fideszes politikust találta meg

Magyar Péter a legfrissebb Facebook-bejegyzésében Bíró Ferencnek, az Integritás Hatóság elnökének és Tényi István volt fideszes politikusnak üzent.


„Köszönöm a mai, konstruktív egyeztetést az Integritás Hatóság elnökének, Bíró Ferencnek. Egyetértettünk abban, hogy a hatóságnak a mostaniaknál erősebb (nyomozati) jogkörökkel kellene rendelkeznie az uniós pénzek felhasználásával kapcsolatos rendszerszintű visszaélések könnyebb felderítése és megakadályozása érdekében. A jövőben az együttműködést konkrét ügyek mentén a rendelkezésemre álló információk átadásával folytatjuk” – írja Magyar Péter a Facebook-oldalán.

Posztjában Tényi István volt fideszes politikusnak is üzent:


Köszönöm továbbá Tényi István volt fideszes politikus feljelentéseit az interjúimban elhangzottakkal kapcsolatban. Ha esetleg van hozzá bátorsága, akkor javaslom, hogy a jövőben ne rám kihegyezve és ne ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentéseket, hanem a valódi felelősöket megnevezve, a valódi bűncselekmények miatt

– írja, hozzátéve: „Már persze, ha a jövőbeni bűncselekmények megakadályozása és nem a ‘problémákat’ felvető állampolgárok hatósági vegzálása a célja”.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top