Politika

Magyar Péter elszabadult: Lealkoholistázta Varga Juditot, propagandistának nevezte a HVG újságíróját

Egyre fegyelmezetlenebbül dühöng az egyesek által Messiásként rajongott új sztár.


Óráról órára kellemetlenebb fordulatokat vesz Varga Judit és Magyar Péter személyes drámája, az egyszeri olvasó egyre kínosabban érzi magát, amikor a magánélet olyan bugyraiba nyer betekintést a felek (de leginkább Magyar Péter) által, amelyek nem biztos, hogy a külvilágra tartoznának.

Mint arról beszámoltunk, hétfőn délután a hvg.hu közzétette, hogy mi áll abban a rendőrségi jelentésben, amely Varga és Magyar 2020. december 29-i, nagyon durva veszekedéséről készült.


Varga rendőri segítséget kért maga mellé, a rendőr Vargáék háza előtt állva volt szem- és fültanúja a balhénak. Jelentése szerint Varga azt mondta a férjének:

„engedj el!”,

és ha máshogy nem jut ki, hát kimászik az ablakon. A rendőr azt állítja, valaki kinyitotta a félszuterén szoba ablakát, a párkányra pedig ruhákat és csomagokat próbált pakolni, miközben Varga Judit férje ezt próbálja megakadályozni.

A jelentés szerint közben Magyar azt kiabálta, Varga nem mehet sehova, nem viheti magával a gyerekeket. A rendőri jelentésben foglaltak szerint Magyar azzal fenyegetőzött, hogy „majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből.”

Egy ponton a rendőr a jelentése szerint arra utasította Magyart a házon kívül, az ablaknál állva, hogy engedje el Vargát, mire állítólag Magyar vele kezdett veszekedni. A leírtak szerint az utcán is folytatódott a balhé.

Magyar a történtekről a múlt hétvégén 3 órán keresztül beszélgetett a hvg.hu legnevesebb tényfeltáró újságírójával, Dezső Andrással, ám a beszélgetés végén Magyar letiltotta, hogy nyilatkozatát az újságíró idézze.

A hvg.hu hétfői cikke után Magyar Péter a Facebook-oldalán reagált a fejleményekre, ám posztjával csak megerősíti maga iránt a gyanút, ugyanis a nárcisztikus bántalmazók minden eszköztárát felvonultatja: lényegében lealkoholistázza ex-feleségét, lepropagandistázza Dezső Andrást, dühöng, vagdalkozik.


„A cikkben és a jelentésben foglaltakkal szemben a valóság az, hogy az egész történés egy megrendezett színjáték volt.

A feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott.”

– írja Magyar a gyermekei anyjáról, amely gyermekeknek holnap is be kellene menniük az iskolába.

A HVG legnevesebb újságíróját, számos tényfeltáró könyv szerzőjét, a Kaleta-botrányt is kirobbantó Dezső Andrást nemes egyszerűséggel „a hvg propagandistájának” nevezi, illetve idézőjelbe teszi, hogy „oknyomozó” újságíró lenne.

Magyar utóbbi kirohanása miatt Jámbor András, a Párbeszéd parlamenti képviselője is kénytelen volt helyretenni a Fideszből kiugott, ám a jelek szerint annak kommunikációs fordulatait továbbra is használó politikust.


„Dezső András nem propagandista, hanem az egyik legkiválóbb magyar újságíró, akinek a munkájáért eszméletlenül sokkal tartozik a magyar társadalom! Ne essünk át a ló túloldalára.”

– írta Jámbor.


.


Itt tartunk most, és (attól félünk), folytatása következik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top