Politika

Hatalmas a káosz: Orbán embere egy teljes ágazatot vágott taccsra az önellentmondásaival

Csak kapkodjuk a fejünket!


Teljes a káosz az autósiskolákban Tuzson Bence bejelentése(i) után. A középiskolások az ingyenes oktatás hírére visszalépnek a fizetős iskoláktól. Szeptembertől várhatóan a középiskolai oktatás részévé válik a KRESZ- és az egészségügyi oktatás is.


Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató szerint amellett, hogy rengeteg a kérdőjel, a tanulók többsége az ingyenesség hírére lépett vissza a vezetéstől.

Nagyon sok a kérdőjel

A vezetéstechnikai oktató RTL Reggeli című műsorában beszélt a belengetett tervek várható hatásáról. Köves szerint rengeteg a kérdőjel, mivel az autósiskola működtetése nagyon szabályozott tevékenység.

Mint mondta, a beiratkozástól egészen a vizsgáig szinte mindent pontosan rögzít a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) 24/2005-ös számú rendelete. Megjegyezte, hogy az autósoktatókkal szembeni követelményeket szintén ebben a rendeletben rögzítették, szigorú szabályok alapján.

A vezetéstechnikai oktatónak arról számoltak be a kollégái, hogy

sok diák visszalépett a vezetéstől.

Úgy döntöttek, várnak szeptemberig, amikor a kormány ígérete szerint ingyen szerezhetnek jogosítványt.

Tuzson Bence ámokfutása


A Nyugati Fény beszámolt róla, hogy Tuzson Bence igazságügyi miniszter március 14-én bejelentette, hogy ingyenessé válik a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak, majd fél nappal később a miniszter saját magát helyreigazítva azt közölte:

mégsem lesz ingyenes a jogosítvány senkinek.

A miniszter legújabb Facebook-bejegyzésében azt írta: „pilot” (teszt) jelleggel indítják el a gyakorlati oktatás megszervezését. Hozzátette, az a céljuk, hogy a jövőben ezt teljeskörűvé tegyék.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top