Politika

Drámai vallomás: Gulyás Gergely gerincét kellett megműteni

Gyógytornára jár, de a nyáron már focizni szeretne Gulyás Gergely.


Gerincműtéten esett át Gulyás Gergely. A kancelláriaminiszter a napokban adott interjút a Mandinernek arról, hogy mi történt vele a februári kórházba vonulása óta.

Mint elárulta, komoly fájdalmai voltak a műtétet megelőző napokban, de ezen kívül semmi olyan előzmény, ami beavatkozást igényelt volna. A műtét mindenesetre jól sikerült, de

utána újra kellett tanulnia járni

– részletezte az interjúban.


Gulyás egy gerincklinikán esett át a beavatkozáson, jelenleg bottal magabiztosan, nélküle bizonytalanul tud járni. A tárcavezető arról is szót ejtett, hogy rehabilitáción vesz részt. Gyógytornára jár, pár hét múlva reményei szerint a járásán már nem lesz nyoma a műtétnek. Hozzátette,

nyáron futni és focizni szeretne,

így bízik a mihamarabbi gyógyulásban.

A kancelláriaminiszter úgy tervezi, hogy húsvét után visszatér a kabinet-, valamint kormányülésekre. Emellett a kormányinfók is folytatódnak az interjúban elmondottak szerint, ahol arra is kitért, hogy

a legutóbbin infúzió és gerincinjekció után állt a mikrofon elé.

Megjegyezte, Magyar Péternek nincs köze ahhoz, hogy kerüli a nyilvánosságot.

Gulyás Gergely állapotáról eddig nem sokat lehetett tudni

Február végén érkezett a hír, hogy a Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték, a beavatkozás okairól azonban nem sokat lehetett tudni.


A tárcája pár hete közölte, hogy Gulyás elhagyta a kórházat, otthonról intézi a legfontosabb hivatali feladatait, de még rehabilitáción vesz részt, a nyilvánosság elé várhatóan csak húsvét után lép.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top