Politika

Botrányos volt Gáspár Győzőék koncertje, ettől még a rajongók is elpirulnak

Percek alatt bejárta az internetet Gáspár Győző és a Romantic együttes koncertjéről készült videó.


Hogy mi történik a színpadon, azt nehéz megfejteni. A hangok mintha nem stimmelnének – és akkor még finoman fogalmaztunk – valamint van egy félmeztelen (szerencsére csak annyira) úr a háttérben, aki próbálja megtalálni a helyét a produkcióban. Jöjjön néhány komment, azután pedig maga a mű.


Nos, a Reddit felhasználói is keresik a megoldást. Egyikük azt írta: “Valaki elmagyarázná nekem, hogy mit láttam? Megyek szemet mosni.” A válaszra pedig nem kellett sokáig várni, Haunting_Ebb_662 szerint a Kossuth-díj következő várományosa énekelt a színpadon.

A savazásnak azonban itt még nem volt vége. Egy másik redditező így fogalmazta meg az érzéseit: “Nem tudom, a retinámhoz kapjak előbb, a dobhártyámhoz vagy a szívemhez.” Tényleg nehéz eldönteni.

De ne is húzzuk tovább az időt, itt a remek pillanat arra, hogy mindenki megtekintse Gáspár Győző és a Romantic koncertjének felvételét:

Nézzünk még egy utolsó hozzászólást a legjobbak közül a fenti videóra:

“Nem akarok felvàgni de barátnőmmel színvonalasabb produkciót hozunk össze egy random karaoke bárban, félreszegen, hajnali 3kor 🤷🏼‍♀️”


– zárta a kommentszekciót és oltotta le a lámpát TraningCup652.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top