Politika

Lejárató felvételt akart készíteni Orbán propagandistája – tíz perc múlva már ő menekült vinnyogva!

Tátott szájjal rohant abba a bizonyos erdőbe a Megafonos!


Iszonyatosan megalázták Orbán Viktor egyik fő propagandistáját! Bohár Dániel a Megafontól azért hívta fel Márki-Zay Pétert, hogy olyan kérdéseket tegyen fel neki Magyar Péterrel és Varga Judittal kapcsolatban, amit később egy rövid, lejárató anyaggá tudnak majd összevágni. Ez ellen nagyon nehéz védekezni, hiszen egy provokatív kérdésekkel teletűzdelt beszélgetés során szinte biztosan elhangzik pár olyan mondat, amiket ha egymás után összevágnak, máris kész a lejáratás. Márki-Zay Péternek azonban sikerült a szinte lehetetlen:


TÍZ PERC MÚLVA A PROPAGANDISTA MÁR KÉTSÉGBEESETTEN MAGYARÁZKODOTT ÉS MENEKÜLT!

Bohár Dániel persze mindezt próbálta eltitkolni, és úgy vágta össze a beszélgetést, hogy abból semmi nem derült ki abból, mennyire megalázta őt az ellenzéki politikus. A Megafon propagandistája ezt a videót tette ki:

 


Csakhogy Bohárnak nem nem volt szerencséje, mert Márki-Zay Péter a teljes beszélgetést videóra rögzítette, és vágatlanul feltette a Facebook oldalára. A felvételből pedig kiderül, hogy a propagandista először össze akarta mosni Magyar Pétert a baloldallal és megpróbált kritikus mondatokat kihúzni Márki-Zay Péterből. Amikor kiderült, hogy ez nem megy, Bohár arról kezdett faggatózni, hogy az ellenzéki politikus mit szól ahhoz, hogy Varga Juditot bántalmazta Magyar Péter. Innét kezdve

ÉRDEMES SZÓ SZERINT IDÉZNI A PROPAGANDISTA ÁLTAL ELTITKOLT BESZÉLGETÉST, AMINEK A VÉGÉN BOHÁR MEGSZÉGYENÜLTEN KIMENEKÜLT A TÉMÁBÓL:

Márki-Zay Péter: Dániel, maga elhiszi egy pedofiltámogatónak a szavát? Magának egy pedofiltámogató hiteles?
Bohár Dániel: Én Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyról…
MZP: Bizonyított pedofiltámogató, bizonyított pedofiltámogató. Maga hitelt ad… Bohár Dániel hitelt ad egy pedofiltámogató szavának!
B. D.: Nem, én Varga Juditnak, egy bántalmazott nőnek a szavának adok hitelt…


MZP: De nem… azt nem tudjuk…
…és más nőnek is, akit bántalmaznak, hitelt adok…
MZP: De Dániel, ha maga pedofil, ha maga bántalmazó, és a többi, és ezt csak mond…
B. D.: Én nem vagyok… én nem vagyok pedofil!
MZP: Nem… de ezt maga mondja! De hát a maga szavát se lehet elhinni, ne haragudjon.
B. D.: De hát én… én nem mondok ilyen…
MZP: Hát folyamatosan hazudozik már évek óta! Hát magának egy szavát nem lehet elhinni! Most azt mondja, hogy nem pedofil, de hát ki tudja… Hát egy pedofil pártban van!
B. D.: Ezt én szeretném visszautasítani…
MZP: Dániel, egy pedofil pártban van! Hát nyugodtan tessék felvállalni. Ha pedofil, bátran vállalja föl!
B. D.: Én a Megafon egyik véleményvezére vagyok…
MZP: Hát arról már nem is beszélek, hogy a Megafon hogyan támogatja a pedofíliát… ezer módon.


B. D.: Mindegy, tehát akkor az a lényeg, hogy önnek ez nem vett vissza Magyar Péter hitelességéből, hogy a feleségével hogy viselkedett.
MZP: Nem tudjuk, hogy hogy viselkedett. Valószínűnek tartom, hogy nem volt ideális a házasság, hiszen ezért váltak el. Az engem végtelenül felháborít, hogy a Fideszt ez nem zavarta. Éveken keresztül ezt a borzasztó botrányt megtűrték. Bayer Zsolt szerint tíz éven keresztül tűrték ezt a súlyos botrányt.”

A beszélgetés hátralévő részében Bohár Dániel már nem is próbálkozott Magyar Péter és Varga Judit kapcsolatának feszegetésével – inkább gyorsan átmenekült a kampányfinanszírozás kérdésére, de Márki-Zay Pétert ezzel sem tudta zavarba hozni. Végül a propagandista kínos nevetgélés közepette bontotta a vonalat.


AMIÓTA A TELJES BESZÉLGETÉS NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLT, BOHÁR DÁNIEL NAGYOKAT HALLGAT!

Az RTL Híradója megpróbálta szóra bírni a Megafon propagandistáját, de Bohár Dániel nem akart nyilatkozni. A teljes felvételt cikkünk végén nézhetik meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top