Politika

Rendkívül nagy a baj – Orbánék három hónap alatt brutális költségvetési hiányt hoztak már össze!

Az Orbán-kormány inkompetenciáját mutatja, hogy az idei év első három hónapjában, sikerült majdnem a teljes évre tervezett költségvetési hiányt összehozniuk!


A Pénzügyminisztérium keddi gyorsjelentése szerint, az államháztartás központi alrendszere 2321,4 milliárd forintos hiánnyal zárta a márciust, ez pedig még a tavalyi nehéz év első negyedéves hiányát is meghaladja, ami 2089,66 milliárd forint volt – írja a 444.hu.

A KORMÁNY IDÉN 2514,79 MILLIÁRD FORINTOS DEFICITTEL SZÁMOLT, ENNEK SIKERÜLT A 92,3 SZÁZALÉKÁT ÖSSZEHOZNIUK HÁROM HÓNAP ALATT!


A lap kiemeli, hogy már az is eldőlt időközben, hogy meg kell emelni a hiánycélt, nagyjából 4000 milliárdra, hogy tartani tudják a papírformát, bár az első negyedévben már annak is majdnem a 60 százalékánál járunk, így lehet, hogy az év során azt tovább emelik majd.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top