Politika

Kiderült, kivel állt össze Majka: Műsort is kaptak az RTL-en

Kiszivárgott a név.


Kolosi Péter, az RTL programigazgatója március közepén jelentette be, hogy 2024-ben, 15 év után visszatér a Kalandra Fal az RTL-re. A tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes akkor nagyon keveset árult el a vetélkedőről, de azt elmondta, hogy a műsorvezető-párosa nem ugyanaz lesz, mint régen – írta meg a sorozatwiki.hu.


A legendás Sebestyén Balázs – Vadon Jani duót új arcokra cserélik. Azóta semmilyen új információ nem derült ki a showműsorról, egészen mostanáig.

Kiszivárgott

Az RTL stúdióműsorok közönségét szervező alvállalkozója kiszivárogtatta a produkció idei, 2. évadának műsorvezetőit – szúrta ki a Média Klub Facebook-oldal.

Red Professional Group még csütörtökön tett közzé egy nyilvános Facebook-bejegyzést, amelyben a Kalandra Fal közönségébe toboroztak nézőket – a posztot azóta eltávolították. A felhívás szerint a forgatások április 15-e és 29-e között, 11 különböző napon az RTL Székházában lesznek.

Ezenkívül a tévétársaság hivatalos kommunikációja előtt a vetélkedő házigazdáit is megnevezték:

„A műsorvezetők: Sebestyén Balázs és Istenes Bence páros, illetve Majka és Pápai Jociék lesznek, közöttük lesznek felosztva az adások”

– sikerült elkottyantaniuk.


Ez azt jelenti, hogy Majka és Pápai Joci, a Zsákbamacska tavalyi, hatalmas sikert elért első évada után legközelebb a Kalandra Falt vezetik majd újra együtt. Sebestyén Balázs és Istenes Bence pedig most először lesznek együtt egy televíziós produkció műsorvezetői.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top