Politika

Leesett az állunk, mennyibe kerül Jákob Zoli órája. Felnevetett, amikor 2 millióra tippelték!

Jákob Zoltán nemrég ellátogatott a Balazs Kicks boltjába, ahol nemcsak az volt érdekes, amit vett, hanem az is, amit viselt. Egy elképesztő értékű luxusóra díszítette ugyanis a körömisten csuklóját.


Már az akkori beszélgetésben szóba is került mindez. A milliárdos vállalkozó akkor ugyan megvillantotta a szépséget, de azt mondta, hogy majd a Beszéljünk órákról TikTok oldalon rendesen kielemzik később. A pillanat pedig eljött.


Nézzük is, milyen órát viselt Jákob ZoliLakatos Zsolt előbb mutatott egy rövid részletet a Balazs Kickses beszélgetésből, ahol felnevetett, amikor Pachert Balázs 2 millióra tippelte az árát. (ha nem indul el a videó, itt tudod megnézni)

Kezdjük az alapoknál. A körömkirály egy 18 karátos sárga arany Rolex DayDate 228348RBR, oresident szíjon, gyári gyémánt lünettával. Azt is megtudhattuk, hogy ezt bizony az elnökök órájának nevezik és az ára is ehhez méltó. Listaáron 26 millió forintba kerül. Nem csoda hát, hogy a 2 milliós tipp hallatán elmosolyodott korábban.

Legutóbb akkor írtunk a Mosthir.hu oldaln Jákob Zoltánról, amikor bement az egyik Crystail Nails boltba és az ott talált vásárlónak kifizette azt, ami a kosarában volt. Saját bevallása szerint soha nem csinált még ilyet. A sikeres vállalkozó a héten a Hot! magazinnak elmondta, hogy az adakozás öröme és szokása gyerekkorából származik, ugyanis a faluban, ahol felnőtt, ott segítettek az emberek egymásnak, ahol csak tudtak.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top