Politika

Nem vette komolyan a segélyhívást a rendőrség – A zavart bejelentő később lemészárolta a családját

Fegyelmi eljárás indult egy rendőrségi civil alkalmazott ellen Angliában, súlyos kötelességszegés vádja miatt, miután nem jelzett vissza egy vészhívásra, emiatt pedig négy ember meghalt.


A tragédia január 19-én következett be a norfolki Costessey-ben, mikor a lengyel származású Bartlomiej Kuczynski vészhívást indított a 999-es számra és a diszpécsernek zavart mentális állapotáról számolt be.

A vészhívón a 111-es segélyhívóra irányították, ami a nem sürgős esetek hívószáma. Azt mondták a zavart 45 éves férfinak, ott tud orvosi segítséget kérni, viszont a rendőrség nem vonult ki a helyszínre.

Daily Mail azt írja, hogy a Bartlomiej Kuczynski nem sokkal a hívás befutása után kegyetlen módon végzett két lányával, a 12 éves Jasmint és a 8 éves Natashát is nyakon szúrta, de a brutális gyilkosság sorozat nem állt meg itt. A lengyel férfi nem volt kegyes sógornőjéhez sem, a 36 éves Kanticha Sukpengpanao is életét vesztette, majd a férfi végzett magával is.


A rendőrség egy járókelő bejelentése után vonult ki a helyszínre, aki azzal hívta fel őket: félő, hogy valami történt a házban élőkkel. Azonban már későn volt: mire a járőrök a házhoz értek, négy holttestet találtak.

A lányok édesanyja, Kuczynski felesége dolgozott a szörnyű tragédia ideje alatt.

Van segítség!


Ha önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top