Belföld

Tóth Gabi kiakadt: „Egyáltalán nem az a valóság, mint aminek tűnik”

Tóth Gabi rengeteg üzenetet kapott azzal kapcsolatban, hogy tényleg működik-e az a fogyókúrás szer, amit az ő nevével és arcával reklámoztak. Most az Instagram-történetében öntött tiszta vizet a pohárba.


– Nem igaz, semmilyen fogyókúrás szert nem használok, nem is dolgozom együtt ilyen céggel, és egyáltalán nem az a valóság, mint aminek tűnik – mondja az oldalán közzétett 24 óráig látható sztorijában az énekesnő, aki egy filterrel illusztrálta, hogy nem mindig az a valóság, mint amit látnak az emberek.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy nemcsak fogyasztószereket próbálnak vele reklámozni hamisan, hanem kamuprofilokat is gyártanak a nevében, amivel összevissza kommentelgetnek és válaszolgatnak. Gabi arról is szót ejt, hogy jelenleg allergiája is bosszúságot okoz neki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top