Politika

Végső csapást mér a magyarokra a TV2, mutatjuk mire készülnek

Javában megy a TV2-n a Házasság első látásra és a Top Model Hungary, de ez még nem elég. A legfrissebb hírek szerint folytatódik egy ikonikus reality is. Folytatódhat a Győzike show.


A hűséges RTL nézők emlékezhetnek arra, hogy évekig kukkolhattuk Gáspár Győző és családja életét, szinte napi rendszerességgel. A Blikk most arról számolt be, hogy értesüléseik szerint tizennégy év után újraindul a Győzike Show.


És persze már nem az RTL-en, hanem a TV2-n. Közel másfél évtizede gyakorlatilag felforgatta a tévés piacot a produkció, hiszen akkora sikere volt, hogy az eredetileg 8 megrendelt részből végül 102 lett és manapság is felbukkannak még ezek valamelyik kábelcsatornán.

Hogyan találkozhatunk a Győzike show új részeivel?

De aki kíváncsi erre a szintre, annak már nem kell sokáig várnia tehát a folytatásra. A közben a Fideszbe igazoló Gáspár Győző nem akart válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésekre, ám a lap azt írja, hogy a TV2 sajtóosztálya megerősítette, hogy a legutóbbi Békemenet oszlopos tagja tényleg feltűnik majd náluk.

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben

– írta közleményében a TV2.


Ilyenkor persze mindig akad egy igazán jól értesült forrás. Ő névtelenül annyit mondott a lapnak, hogy Gáspár Bea és Győző már le is szerződtek a TV2-vel, a forgatások nyáron lesznek és ősszel naponta láthatjuk majd pár hétig az életük alakulását. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a családból kikkel találkozhatunk majd a realityben. Izgatottan várjuk.

Gáspár Győző bejelentette, hogy polgármester lesz

Gáspár Győző nagy bejelentése: polgármester leszek


Korábban akkor foglalkoztunk Gáspár Győzővel a Mosthir.hu oldalon, amikor azon sopánkodott, hogy korábban őt kicsontozta a bulvár. De megmutattuk azt is, milyen megható volt, ahogyan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel puszizkodott. Sőt, arról is beszámoltunk, hogy a fotója alatt elszabadult a pokol, amikor mutatott valamit az egyik Fradi meccsen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top